Evenimentul ZileiSportMihăilă ratează duelul cu AC Milan. Jucătorul român s-a accidentat la antrenamentul Parmei

Mihăilă ratează duelul cu AC Milan. Jucătorul român s-a accidentat la antrenamentul Parmei

Mihăilă ratează duelul cu AC Milan. Jucătorul român s-a accidentat la antrenamentul Parmei
Ghinion pentru Valentin Mihăilă! Tânărul jucător ofensiv a suferit o accidentare la antrenamentul de luni al Parmei şi a fost nevoit să părăsească terenul, înainte de încheierea acestei sesiuni de pregătire.

Valentin Mihăilă se confruntă cu serioase probleme fizice şi nu a putut duce până la capăt antrenamentul de ieri, al grupării de pe „Stadio Ennio Tardini”. Din primele verificări medicale reiese că fotbalistul în vârstă de 21 de ani acuză dureri în zona muşchilor aductori, iar prezenţa sa pe gazon în următoarele câteva săptămâni este pusă sub semnul întrebării. În aceeaşi situaţie se află şi mijlocaşul francez Wylan Cyprien.

„Ieri, la reluarea antrenamentelor, Valentin Mihăilă şi Wylan Cyprien au întrerupt sesiunea de pregătire din cauza durerilor resimţite în zona muşchilor aductori” au anunţat jurnaliştii de la cunoscuta publicaţie Corierre dello Sport.

Mihăilă ratează duelul cu „diavolii roşii”

Fostul atacant al Universităţii Craiova traversa o perioadă foarte bună atât la Parma, cât şi la echipa naţională, pentru care a înscris chiar în meciul de debut, împotriva Macedoniei de Nord. În urma acestei accidentări, şansele lui Mihăilă de a fi inclus în lotul galben – albaştrilor pentru confruntarea din weekend, cu AC Milan, par a fi de în ce mai mici.

Jucătorul român va fi supus, în curând, unui nou set de teste medicale, urmând a se stabili apoi care va fi programul său individualizat de recupare. În mod normal, o astfel de accidentare la muşchii aductori necesită o pauză între trei şi opt săptămâni.

„Ambii jucători vor fi evaluaţi medical în zilele viitoare, însă au şanse reduse să evolueze în meciul de sâmbătă, cu AC Milan” au mai dezvăluit ziariştii de la Corierre dello Sport.

Celălalt jucător român din lotul pregătit de tehnicianul Roberto D’Aversa, Denis Man, se află, din punct de vedere fizic, la capacitate maximă şi este considerat de presa din „Cizmă” drept favorit pentru a începe, din primul minut, disputa cu „diavolii roşii”. Fostul vârf al grupării patronate de Gigi Becali a spart gheaţa în ultima etapă din Serie A şi a marcat primul său gol pentru Parma, în remiza de la Benevento, scor 2 – 2.


Accesează: