Evenimentul Zilei > Sport > Mihai Iosif revine pe banca Rapidului
Mihai Iosif revine pe banca Rapidului

Mihai Iosif revine pe banca Rapidului

După ce Nicolae Grigore a renunţat ieri, la conducerea băncii tehnice a Rapidului, şefii giuleştenilor l-au propulsat, din nou, pe secundul Mihai Iosif la timona alb - vişiniilor.

Nicolae Grigore, tânărul antrenor în vârstă de 37 de ani, nu a rezistat decât cinci meciuri la cârma formaţiei giuleştene. Cu un bilanţ negativ, de o singură victorie, două rezultate de egalitate şi tot atâtea înfrângeri, „Grig” a spus adio grupării de sub Podul Grant, în urma eşecului suferit în deplasarea de pe terenul Unirii Sloboziei.

Chiar dacă s-a vehiculat despre posibilitatea revenirii la Rapid a lui Daniel Pancu, aflat, pentru moment, în postura de antrenor liber de contract, giuleştenii au optat, încă o dată, pentru Mihai Iosif. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani nu e la prima sa experienţă de principal al giuleştenilor, conducându-i de pe margine pe alb – vişinii, pentru o scurtă perioadă de timp, şi în turul campionatului.

„Mihai Iosif va fi noul antrenor principal al Rapidului, urmând a-l înlocui pe Nicolae Grigore, cel care a demisionat după partida de la Slobozia. Mihai Iosif va reveni astfel pe banca giuleştenilor, după o pauză de cinci meciuri şi va conduce echipa până la finalul sezonului” au anunţat, astăzi, şefii clubului bucureştean.

Iosif nu renunţă la promovare

Vizibil bucuros de vestea primită de la conducere, Mihai Iosif promite să o revigoreze pe Rapid. „Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aş dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem până la capăt îndeplinirea obiectivului” a fost prima reacţie a antrenorului, după ce a primit girul şefilor rapidişti de a-i pregăti pe giuleşteni pentru acest final de sezon.

Experimentatul căpitan Ionuţ Voicu şi ceilalţi coechipieri ai săi au pierdut contactul cu podiumul şi sunt, în prezent, chiar şi în afara celor şase locuri care asigură prezenţa în play-off, însă Mihai Iosif e încrezător că trupa de sub Podul Grant are forţa necesară pentru a recupera, pe ultima sută de metri, această distanţă.

„Nu avem voie să cedăm nicio clipă în faţa acestei situaţii grele şi avem nevoie să fiţi toţi alături de noi” le-a mai transmis antrenorul bucureştean fanilor alb – vişinii. Primul meci al lui Iosif de la revenirea pe banca Rapidului va fi programat duminică, pe teren propriu. Giuleştenii vor primi atunci vizita celor de la Dunărea Călăraşi, una din contracandidatele din lupta pentru promovare.

Echipa Rapidului. Foto:  Inquam Photos / Stefan Constantin