Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihai Fifor își recunoaște înfrângerea la Arad! Se laudă, însă, cu succesele din județ
Mihai Fifor își recunoaște înfrângerea la Arad! Se laudă, însă, cu succesele din județ

Mihai Fifor își recunoaște înfrângerea la Arad! Se laudă, însă, cu succesele din județ

Senatorul de Arad. Mihai Fifor și-a recunoscut înfrângerea în alegerile pentru primăria municipiului  pe rețeaua de socializare Facebook.

eLiderul PSD a postat următorul mesaj duop închiderea urnelor: „Pe fondul unei prezențe extrem de scăzute, cu un vot extrem de fărâmițat, am venit doar pe locul 3 la Primăria Arad.

Regret fără îndoială o campanie frumoasă și un efort extrem al unei echipe de campanie extraordinare. Am învățat demult că în politică cuvântul dezamăgire nu există: cred că înainte de a găsi un primar pentru Arad mai important este ca timp de patru ani să pregătim Aradul pentru un primar social-democrat. Din fericire, localitățile județului ne-au adus multe satisfacții.

Rămânem cu Lipova și Chișineu-Criș, am făcut impresie la Pâncota, iată trei orașe deosebit de importante care rămân ale noastre. Am adăugat localități noi Secusigiu, Târnova, Dezna, Apateu și am păstrat altele dar probabil aveți o listă completă a lor. Cam aceasta este situația, ne vom așeza zilele următoare, vom trage concluzii și vom intra direct într-o nouă campanie”.