Cum și-au mascat ȘMECHERII din PSD pomana electorală în mici și muștar

Cum și-au mascat ȘMECHERII din PSD pomana electorală în mici și muștar

Liderii social-democrați se găsesc în spatele mititeilor și concertelor oferite românilor în majoritatea orașelor din țară. Doar Robert Negoiță nu se ferește, oferind mâncare din partea primăriei.

Liderii PSD din teritoriu sunt atât de abili în fentarea regulilor, încât au driblat până și indicațiile de la centru prin care li se cerea să nu mai ofere mici poporului, pentru că ar fi un obicei care ar face partidul de râs în Europa.

IAȘI. Pesediștii s-au ascuns în spatele mititeilor În multe orașe, electoratul PSD a primi gratuit mititeii, dar mâncarea a fost oferită, teoretic, de sindicate, radio-uri etc, în spatele cărora se află tot social-democrații. Așa s-a întâmplat la Iași, unde sindicatele din regiile și societățile din subordinea primăriei ieșene au organizat manifestările de 1 Mai din zona Ciric. „Nu e treaba noastră, ci a sindicatelor. Nu ştiu cât costă”, se jură viceprimarul PSD Mihai Chirica.

CONSTANȚA. Mazăre fără mici, dar cu fotomodele Primarul Radu Măzare s-a plâns că nicio firmă nu a vrut să-i vândă cei 40.000 de mici necesari petrecerilor de la CET, Far şi Tăbăcărie, pentru a nu fi apoi anchetată de DNA. „Nu mai pot să organizez sărbătorile câmpenești de 1 Mai, pentru că nu avem mici”, a încercat liderul PSD să-i asmută pe constănțeni împotriva procurorilor. În schimb, Primăria a fost partener, de 1 Mai, la o petrecere de fițe a unui club din Mamaia. Mai mult, Mazăre a avut grija sa anunțe că el va lansa un nou imn al Litoralului din al cărui videoclip va face și el parte, în rolul lui Cezar. Solista Delia va fi Cleopatra.

Ne puteți urmări și pe Google News

BRAȘOV. S-a venit cu mâncarea de acasă Dacă până în acest an pesediștii brașoveni ofereau mici pe baza unor vouchere, anul acesta viceprimarul PSD Răzvan Popa a anunțat că fiecare va veni cu mititeii de acasă. Locul petrecerii a fost la Pietrele lui Solomon, între Muntele Tâmpa și rezervația naturală Stejerișul Mare.

ALEXANDRIA. Petrecere cu Vali Vijelie În „capitala” Teleormanului. Manelele u fost la putere de 1 Mai. Vali Vijelie a urcat pe scena amplasată în zona Casei de Cultură a Sindicatelor.

GALAȚI. Cu Direcția 5 Consiliul Local, majoritar pesedist, și primarul PNL, Marius Stan, au organizat o petrecere în Parcul Rizer care teoretic era organizată de un post de radio. Punctul culminant al evenimentului a fost un concert al trupei Direcția 5.

BUCUREȘTI. „Negoiță fără frică” Doar primarul Sectorului 3 nu ține cont de indicațiile șefilor de partid, vrând să-i ia locul lui Vanghelie, care organiza cele mai mari petreceri cu mititei. În parcul Titan, Robert Negoiță a oferit 8.000 de porţii de mici.

(A contribuit Feri Predescu)