Evenimentul Zilei > Monden > „Nebuno, vrei să fii gravidă din nou”. Bianca Drăguşanu, în război cu Lili Sandu!
„Nebuno, vrei să fii gravidă din nou”. Bianca Drăguşanu, în război cu Lili Sandu!

„Nebuno, vrei să fii gravidă din nou”. Bianca Drăguşanu, în război cu Lili Sandu!

Bianca Drăguşanu o face praf pe Lili Sandu după ce aceasta a declarat, lăuză fiind, că vrea să fie gravidă din nou.

Bianca Drăgușanu a atacat-o crunt pe Lili Sandu, care a declarat recent că îi este dor de perioada în care era gravidă, deși abia a trecut o lună de când a născut.

Bianca Drăgușanu: “Sunteți niște false!”

Bianca Drăgușanu a fost foarte acidă faţă de Lili Sandu,. Declarația acesteia a șocat-o pe Bianca, iar reacția ei este una zdrobitoare. S-a dezlănțuit pur și simplu la adresa frumoasei Lili Sandu, pe care nu s-a sfiit s-o facă chiar ”nebună”.

“Sunteți niște amărâte care veniți să mințiți poporul cu televizorul”

Bianca a întrebat-o virtual pe Lili Sandu dacă într-adevăr i-a plăcut să aibă burta mare și să aibă totul timpul senzația de disconfort pentru că ei îi vine greu să creadă asta.

Concluzia sa este că Lili Sandu a vrut doar să mai câștige puțină simpatie din partea fanilor și poate să câștige mai mulți prieteni pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu spune despre Lili Sandu că este falsă!

„Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună de zile… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene!

”Am ajuns la o concluzie: că poț să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine. Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea, că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul.

Stai jos! Nota patru!

Tu ai născut acum o lună de zile, tu nu ai cum să spui că ți-e dor de sentimentul de gravidă, că numai ce ai născut. Stai jos! Nota patru! Dacă mințiți, vă dau un sfat! Încercați să mințiți mai bine și aduceți argumente! Lasă să treacă trei luni, cinci luni, un an, să crească copilul și apoi să zici, nebuno, că vrei să fii gravidă din nou, nu când ești lăuză!”, a mai spus Bianca Drăgușanu, potrivit impact.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: