Evenimentul Zilei > Vremea > METEO. Nu ieși din casă până nu citești! Vremea se strică de acum, în toată țara
METEO. Nu ieși din casă până nu citești! Vremea se strică de acum, în toată țara

METEO. Nu ieși din casă până nu citești! Vremea se strică de acum, în toată țara

Meteorologii anunță vreme din ce în ce mai rea în România, întrucât temperaturile scad sesizabil începând cu ziua de vineri.

Potrivit meteorologilor Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), în următoarele două săptămâni temperaturile din România vor scădea considerabil. Experții anunță că un val de frig la lovi România în următoarele zile, efectele sale fiind anticipate încă de vineri, când vântul va sufla destul de tare, iar temperaturile nu se vor ridica peste 24 de grade Celsius în Capitală.

Vremea se va răci semnificativ față de ultimele zile în care soarele a mai răzbit, mai accentuat în vestul, nordul, centrul și estul țării. Astfel, valorile se vor apropia de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, și ziua în regiunile centrale. În zona de sud și centrală va ploua slab.

În prima parte a zilei, vântul va avea intensificări temporare în sudul, estul și local în vestul teritoriului. În rest, vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 30 de grade Celsius, iar cele mai mari valori vor fi înregistrate în vestul și sud-vestul Olteniei. Temperaturile minime se vor situa între 6 și 16 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni.

Și în București, vremea se va răci și va atinge standardele normale pentru această perioadă, însă nu există șanse de precipitații. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și în special noaptea. Meteorologii au anunțat că în curând va începe și sezonul ploilor.

Vântul va sufla slab și moderat, iar pe parcursul zilei vom întâlni mai multe intensificări. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 12…15 grade.

Vremea se menține frumoasă la malul mării, având în vedere că am trecut de jumătatea lunii septembrie. Pentru ziua de vineri, 18 septembrie, meteorologii anunță nori și soare și o temperatură maximă de 23 de grade.

Vântul va sufla cu putere, cu viteze de până la 43 km/h. În timpul nopții, cerul va si senin și se va înregistra o temperatură de 13 grade, scrie Playtech.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: