Evenimentul Zilei > Monden > Metallica ne ajută să trecem mai ușor peste izolare. Oferă concerte în fiecare zi de luni, transmise prin live stream
Metallica ne ajută să trecem mai ușor peste izolare. Oferă concerte în fiecare zi de luni, transmise prin live stream

Metallica ne ajută să trecem mai ușor peste izolare. Oferă concerte în fiecare zi de luni, transmise prin live stream

Celebra formație americană Metallica a decis să-și ajute fanii în aceste vremuri. Cum plictiseala poate interveni în autoizolare, James Hetfield, Kirk Hammett, Robert Trujillo și Lars Urlich au demarat campania #MetallicaMondays.

#MetallicaMondays reprezintă noua serie de concerte a trupei și va fi transmisă în fiecare zi de luni prin live stream pe YouTube şi Facebook. Iniţiativa legată de concertele live transmise online a venit cu următorul mesaj de la trupă:

„În vreme ce toţi ne respectăm consemnul şi stăm acasă, ni se face dor de muzică live, deci ce ziceţi dacă aruncăm o privire asupra unora dintre concertele voastre preferate la o distanţă responsabilă social? Nu aş vrea să sun clişeic, dar acum mai mult ca niciodată suntem împreună în faţa acestei provocări şi interconectarea umană este modul în care o vom depăşi. Cu acest lucru în minte vă oferim o serie de concerte Metallica live direct de pe canapea”.

Lunea trecută 23 martie, Metallica a oferit primul ei concert gratuit. Este vorba despre cel de anul trecut susținut în Irlanda, la Dublin, la Slane Castle (video mai jos). Totodată, concertul include şi o secţiune de strângere de fonduri pe YouTube, unde puteţi dona pentru fundaţia All Within My Hands, care combate foametea şi Covid-19. Vizionare plăcută!