Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajul unui medic celebru pentru Vlad Voiculescu: „Este o creatură, un demon, un dușman al poporului”
Mesajul unui medic celebru pentru Vlad Voiculescu: „Este o creatură, un demon, un dușman al poporului”

Mesajul unui medic celebru pentru Vlad Voiculescu: „Este o creatură, un demon, un dușman al poporului”

Medicul Monica Pop a șters pe jos cu fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, spunând că este un demon.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost pus la zid de medicul Monica Pop. Aceasta a dezvăluit un mesaj pe care i l-a transmis fostului șef din Sănătate și l-a acuzat că este dușmanul poporului.

Acuzațiile aduse de medicul Monica Pop au venit în urma prezentării unor date dintr-o faptă comisă de tatăl acestuia. Tătăl lui Vlad Voiculescu ar fi fost implicat într-un accident rutier care s-ar fi soldat cu moartea unui om, însă acesta ar fi fost grațiat datorită legii adoptate de un guvern majoritar PSD.

Victimele nu ar fi fost despăgubite în niciun fel, așa cum sentința inițială prevedea.

Mesajul transmis de mediul Monica Pop

În acest context, medicul Monica Pop a apreciat că Vlad Voiculescu este un „demon”, reamintind şi conflictul personal pe care l-a avut cu el în trecut.

„I-am scris un mesaj în care i-am zis: dumneavoastră nu aveți un tată care să vă dea un sfat pentru prostiile pentru care le faceți în serie. Orice tată spune copilului când greșește. Acum dacă provine dintr-un asemenea mediu care nu au reparat niciodată. Este dezonorant ceea ce au făcut. Este o creatură sub o înfățișare plăcută și o blândețe aparentă. El este un demon. Este duşmanul poporului”, a spus medicul Monica Pop la Antena 3.

Totul ar fi început pe 27 ianuarie 1999 pe DN1, între localităţile Ghimbav şi Braşov. Tatăl fostului ministru de la Sănătate ar fi provocat un grav accident de circulaţie. Vasile Voiculescu conducea un Tico și ar fi tăiat o linie dublă continuă şi s-ar fi ciocnit de două ori cu un Oltcit care circula regulamentar. În urma impactului pasagera din dreapta lui Vasile Voiculescu ar fi murit la spital, iar șoferița mașinii Oltcit ar fi fost grav rănită. Ulterior, după toate procedurile judecătoreşti, Vasile Voiculescu ar fi fost graţiat pe 17 octombrie 2019, conform legii de graţiere adoptate de un guvern majoritar PSD.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.