Evenimentul Zilei > Politica > Mesajul ARDELENILOR pentru Liviu Dragnea: Să ne AȘTEPTE cu DEMISIA pe MASĂ
Mesajul ARDELENILOR  pentru Liviu Dragnea: Să ne AȘTEPTE cu DEMISIA pe MASĂ

Mesajul ARDELENILOR pentru Liviu Dragnea: Să ne AȘTEPTE cu DEMISIA pe MASĂ

Social-democrații au înroșit, toată noaptea, firul telefoanelor, pe whatsapp (unde nu pot fi urmăriți-spun ei), pentru a se sfătui sau pentru a fi sfătuiți ce să facă astăzi la Comitetul Executiv Național, convocat de urgență pentru a dezbate scrisoarea prin care i se cere demisia președintelui Liviu Dragnea.

Apoi, liderii de organizații s-au pornit la drum, care cu mașina, care cu  avionul. Ardelenii au făcut o reuniune la la jumătatea drumului și au decis să dea un mesaj clar pentru „puciștii din sud”. „Să vină Liviu Dragnea cu demisia scrisă la CEx. Pentru că, vrem să o rupem în fața celor care sunt puși să destabilizeze partidul. Să aibă încredere, să ne aștepte cu demisia pe masă”, a declarat, vineri dimineața, pentru Evenimentul Zilei, un lider de organizație din Ardeal. Potrivit acestuia, toate filialele din Transilvania îl susțin pe Dragnea, iar cei care s-au declarat „nehotărâți” vor lua aceeași decizie la fața locului.

Vineri, de la ora 12.30, la Palatul Parlamentului, are loc Comitetul Executiv Național, convocat în regim de urgență după ce trei lideri ai formațiunii, Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, au cerut, în numele unui comitet de inițiativă, demisia lui Liviu Dragnea atât din fruntea partidului, cât și din cea de președinte al Camerei Deputaților. În varianta demisiei lui Dragnea, Viorica Dăncilă ar prelua conducerea interimară a partidului. De asemenea, ar urma remanierea Guvernului.