Evenimentul Zilei > EVZ Special > Mesaj sfâșietor, la 6 săptămâni după moartea Cristinei Țopescu. „Comunitatea să se ridice”
Mesaj sfâșietor, la 6 săptămâni după moartea Cristinei Țopescu. „Comunitatea să se ridice”

Mesaj sfâșietor, la 6 săptămâni după moartea Cristinei Țopescu. „Comunitatea să se ridice”

Au trecut aproximativ o lună și jumătate de când vestea morții îndrăgitei Cristina Țopescu a șocat o țară întreagă. Cristina Țopescu a fost găsit în vila din Otopeni, la începutul acestui an.

Pe lângă profesionalismul și pasiunea cu care își făcea meseria, Cristina Țopescu mai era recunoscută și apreciată pentru dragostea nemărginită pe care le-o purta animelelor.

Cei doi câini care au fost găsiți acasă la Cristina Țopescu, Bonnie şi Sissie, se află acum la Sibiu, sub un program de reabilitare cu Deborah Faoro, specialistă în comportament canin. Cele două animale au mare nevoie de ajutor.

Cei doi câini vor mai sta încă 10 zile la Sibiu, dar recuperarea lor completă va mai dura ceva. Și au nevoie, cât de curând, de un stăpân.

„Ajut câini şi oameni să se inteleagă între ei şi să treacă peste traume. Cu asta mă ocup. Pe Sisi şi Bonnie le-am preluat pentru că Cristina a fost un om care a iubit animalele, am urmărit-o de mult timp.

Cel mai bine e să ajungă la oameni diferiţi, la familii diferite, sunt două firi diferite. Bonnie are nevoie de multă răbdare şi de un om care o înţelege, să o ia cu inceptul, cu răbdare şi blândeţe. Sissi e un câine foarte energic, are nevoie de multe plimbări, de joacă, de alergare, de un om care îi dă un pic de lucru fizic şi psihic. Un om mai activ

E vremea ca şi comunitatea să se ridice, să vină doi oameni şi să-şi asume şi ei un gest de genul ăsta”, a declarat Deborah Faoro.

Cei care vor să adupte cele două animale pot tremite un mesaj la pagina de facebook Faoro Sport Dogs, scrie Cancan.