Evenimentul Zilei > Monden > Mesaj ironic al regizoarei Lia Bugnar după ce iubitul ei s-a cuplat cu Theo Rose
Mesaj ironic al regizoarei Lia Bugnar după ce iubitul ei s-a cuplat cu Theo Rose

Mesaj ironic al regizoarei Lia Bugnar după ce iubitul ei s-a cuplat cu Theo Rose

Lia Bugnar a avut o relație de nouă ani cu Anghel Damian, iar vestea că acesta s-a cuplat cu Theo Rose a creat un val de comentarii în lumea mondenă. Sătulă de toate speculațiile, regizoarea a postat un mesaj ironic în care le sugerează celor care sunt interesați de viața ei să vină să o vadă la teatru.

Anunțul că Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbizz a șocat pe toată lumea, mai ales că se știa că ambii erau immplicați în relații serioase cu alte persoane.

Anghel Damian (31 ani) avea o relație de ani buni cu regizoarea Lia Bugnar (53 ani), iar Theo Rose (25 ani) trăia o poveste de dragoste alături de Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin. Cei doi însă au recunoscut că sunt împreună, iar vestea a generat numeroase comentarii.

Subiect fierbinte

Fostul iubit al lui Theo Rose a reacționat imediat și a spus că a aflat despre noul iubit al artistei la trei săptămâni după ce puseseră punct relației din ei.

În schimb, Lia Bugnar a refuzat să facă prea multe comentarii pe marginea articolelor apărute în presă.„Nu e genul meu de lectură și nici nu va începe să fie de acum încolo“, a spus regizoarea.

Deși a refuzat să vorbească despre acest subiect comentariile și supozițiile pe marginea despărțirii ei de Anghel Damian au continuat. Mai ales că ea și fostul iubit colaborează în continuare pe plan profesional la seriarul Clanul ce va debuta în această toamnă. În plus, Theo Rose își face debutul ca actriță în acest serial.

Mesaj ironic

Lia Bignar se pare că nu a mai suportat comentariile răutăcioase și a transmis un mesaj ironic, pe rețelele sociale. „Șoc și groază! Lia Bugnar are spectacol la sala mare a TNB pe data de 23 august la ora 20.00. Vedeta face acolo mărturisiri complete în legătură cu scandalul care a pus pe jar jurnalismul serios din România. Nu rata! Află ce crede vedeta despre toate acestea! „Ce avem noi aici?” de Lia Bugnar, cu Carmen Tanase, Maria Obretin, Marius Manole.

P.S. Lăsând sarcasmul la o parte, cel mai cinstit demers al meu este teatrul. Dacă sare cămașa pe român să știe ceva despre mine, acolo-i locul unde poate afla. Contra unei sume deloc modice, prețul biletului”, a scris Lia Bugnar pe contul ei personal de Facebook, potrivit cancan.ro.