Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj înverșunat transmis de Mihai Făgădaru înainte să moară. A refuzat să-și mai acorde orice șansă de salvare
Mesaj înverșunat transmis de Mihai Făgădaru înainte să moară. A refuzat să-și mai acorde orice șansă de salvare

Mesaj înverșunat transmis de Mihai Făgădaru înainte să moară. A refuzat să-și mai acorde orice șansă de salvare

Mihai Făgădaru nu a vrut să fie intubat, deși se afla în stare critică, pe patul de spital, și avea plămânii grav afectați. Care a fost ultimul mesaj al bărbatului.

Mihai Făgădaru (43 de ani) , devenit cunoscut în ultima perioadă, pentru aparițiile sale publice în cadrul cărora transmitea mesajul negaționist al inexistenței coronavirusului, a decedat după ce s-a infectat. Jurnaliștii de la Antena 3 au publicat un ultim mesaj al lui Făgădaru. El le transmite apropiaților că nu vrea să fie intubat, că îi este teamă de moarte. De asemenea, el mai transmite ca, în cazul în care va deceda, copii lui să fie îngrijiți.

Mihai Făgădaru ajuns prea târziu la spital și nu a mai putut să fie salvat de medici

El a murit la secția ATI a unui spital din Capitală. După ce s-a îmbolnăvit, a decis să nu primească ajutor medical și să se trateze acasă. Atunci când starea de sănătate i s-a înrăutățit și a ajuns la spital, a fost prea târziu, pentru că medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

Aflat în spital, într-o stare critică, cu o respirație grea, Mihai Făgădaru a transmis un ultim mesaj apropiaţilor săi. El a spus că a vorbit cu avocata sa pentru a semna un document cum că nu este de acord să fie intubat de medici. El mai preciza că are 90% din plămâni afectaţi de boală şi că medicii vor să-l intubeze. În final, le-a transmis prietenilor să aibă grijă de copiii săi.

A refuzat să fie intubat și a ales să nu-și mai acorde vreo șansă

Teologul Mihai Făgădaru s-a stins din viață joi seara, după ce a ajuns în stare gravă la spital. Prietenii au început să îi trimită mesaje pline de durere și regret. Vestea morții a venit ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca lucrurile să evolueze atât de repede și infectarea cu COVID-19 să îi fie fatală.

„S-a stins Mihai Făgădaru în noaptea asta. Domnul să-l odihnească. Sunt fără cuvinte…”, a scris Visarion Alexa pe pagina personală de Facebook. Postarea a început imediat să adune comentarii, prin care credincioșii își exprimau uimirea pentru pierderea suferită.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: