Evenimentul Zilei > International > Merkel își poate păstra migranții, NU răspundem pentru „NEBUNIA” ei: „Nu, nu dragostea mea NU vom lua niciunul, păstrează-i”
Merkel își poate păstra migranții, NU răspundem pentru „NEBUNIA” ei: „Nu, nu dragostea mea NU vom lua niciunul, păstrează-i”

Merkel își poate păstra migranții, NU răspundem pentru „NEBUNIA” ei: „Nu, nu dragostea mea NU vom lua niciunul, păstrează-i”

Aşa cum este deja ştiut Polonia a refuzat să accepte migranţi ilegali, contrar cerinţelor impuse de UE. Aceasta este „nebunia Angelei Merkel”, a declarat un deputat polonez. Ea și-a dat seama de mizeria pe care o făcuse și a început cu ideea de a impune cotele de migrație pentru statele membre din UE, a mai spus Dominik Tarczyński.

Răspunsul Poloniei a venit imediat: "Nu, nu, dragostea mea, nu vom lua niciunul dintre aceștia, păstrați-i, plătiți pentru ei, nu vom lua responsabilitatea pentru nebunia voastră".  Datorită acestei decizii Polonia este cea mai sigură ţară de pe întregul continent al Europei, mai ales pentru femei, în comparație cu situații precum Suedia, Germania, Dranţa și Marea Britanie unde criminalitatea este în floare datorită migranților.

Mai mult, Polonia are cel de-al patrulea cel mai mic șomaj din Europa și este pe locul trei în ceea ce priveşte economia, iar Parlamentul polonez consideră că siguranța cetăţenilor este cea mai importantă. "Este mult mai bine să câștigi mai puțin și să fii viu decât să fii milionar și să fii înjunghiat", a spus deputatul.

"Chiar ne prețuim libertatea și nu vrem să o pierdem din cauza islamiștilo radicali. L-am avut pe Hitler, pe Stalin deci nu vom mai accepta alte provocări" Dacă această nebunie nu se oprește, UE se va prăbuși", conchide deputatul considerat un "eroul populist" aflat în creștere în sondaje, Dominik Tarczyński din Partidul de Drept și Justiție din Polonia.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.