Trebuie menționat că în perioada respectivă ziarul nu reușise să se depărteze foarte mult de Scânteia, fostul organ al Partidului Comunist Român. În acest spirit se practicau atacurile la persoană, după ureche, fără nici un fel de argument.

Dinu Patriciu, care la vremea respectivă se remarcase printr-o atitudine foarte ostilă la adresa excomuniștilor, fusese luat în vizor.

EVZ demontează , pas cu pas, articolul celor de la ziarul Adevărul, demonstrând că aceștia au scris totul după ureche, respectând o indicație a conducerii de atunci, a jurnalului.

Ancheta EVZ constituie o probă de gazetărie. Cei doi reporteri merg pe teren și investighează totul la fața locului . Investigația dovedește că Dinu Patriciu nu avea nici o legătură cu traficul de valută, care se făcea la fostul Patinoar Floreasca.

CV

Simona Ionescu este Redactor Șef al ziarului EVZ, după ce a coordonat mai multe publicații de success.

CV

Oana Costea a mai lucrat la Jurnalul Național și la Cancan

INFO

Dinu Patriciu. Până în acest an, când s-a prăpădit, Patriciu a ajuns unul dintre cei mai controversați, dar și cel mai bogat român. La un moment dat, el a cumpărat ziarul Adevărul, pe care l-a avut în proprietate mai mulți ani.

 

Te-ar putea interesa și: