Evenimentul Zilei > Social > Memoria EVZ. Bogătanii schimbă mașinile de lux cu elicopterul
Memoria EVZ. Bogătanii schimbă mașinile de lux cu elicopterul

Memoria EVZ. Bogătanii schimbă mașinile de lux cu elicopterul

Când ai prea mulți bani în conturi întreaga lumea parca-ți stă la picioare. Sătui să se plimbe numai cu mașini de lux, oamenii de afaceri prosperi din România lansează o nouă modă: plimbatul cu elicopterul.

 Una dintre puținele firme care importă și comercializează elicoptere mici este Becker Aviation Trans. Compania aduce aparatele de zbor, marca Ribinson, de două sau patru locuri, cu prețuri cuprinse între 164.000 și 310.000 de dolari. Eficient sau nu, acest mijloc de transport rămâne un hobby foarte costisitor. Ca și în cazul unui autoturism, un elicopter trebuie pilotat de o persoană majoră și care a absolvit cursuri teoretice și practice de pilotaj.Și în zilele noastre se practică acest lux. Victoraș Micula, fiul milionarului Viorel Micula, este băiatul de bani gata care s-a prezentat pe litoral la bordul unui elicopter, dar și la Mormântul Părintelui Arsenie Boca.

INFO

Ca și în timpurile trecute, oamenii de afaceri din prezent își permit să se plimbe cu elicopterele. Bolizii de lux de sute de mii de euro au trecut pe locul doi

CV

Semnatarii acestui articol Mihaela Balea și Vlad Macovei au fost reporteri la Evenimentul Zilei. Vlad Macovei a devenit și redactor șef al ziarului.