Evenimentul Zilei > Social > Memoria EVZ. Artist de Circ, mort într-un grav accident de circulație
Memoria EVZ. Artist de Circ, mort într-un grav accident de circulație

Memoria EVZ. Artist de Circ, mort într-un grav accident de circulație

Intenționa să facă rodajul autoturismului care aparținea tatălui său, Sergiu Dermengi.

 S-a urcat în mașină, alături de alte trei persoane, și a demarat în trombă. Din cauza vitezei prea mari, șoferul Mercedesului a pierdut controlul și s-a izbit violent de un tramvai. La volan se afla Doru Dermengi, un artist cu renume de la Circul Globus, specializat în dresură mixtă de maimuțe, papagali, urși și ponei. N-a mai avut nici o șansă, nici el, nici ceilalți pasageri. Doi au murit pe loc, iar al treilea a decedat a doua zi, la spital. Pentru a putea reda violența impactului dintre cele două vehicule implicate în tragedia de pe Bulevardul Lacul Tei, din anul 1998, trebuie spus că Mercedesul era sudat, pur și simplu, de tramvai. Cele patru victime au fost scoase dintre fiarele contorsionate de către pompierii militari din cadrul Serviciului de descarcerare SIAMUD, care au fost nevoiți să taie mașina în bucăți.

INFO

Sergiu Dermengi a fost un mare artist de Circ. Fiul acestuia, Doru, nu a putut sta departe de această frumoasă mederie. Făcea dresură mixtă de maimuțe, papagali, urși și ponei.

CV

Dan Papij și Cristian Burcioiu, autorii acestui articol, au fost jurnaliști la Evenimentul zilei. Cel din urmă este reporter la tabloidul Libertatea