Evenimentul ZileiInternationalMelania Trump şi pălăria Panama în Egipt: Şedinţă foto sau vizită diplomatică? Foto în articol

Melania Trump şi pălăria Panama în Egipt: Şedinţă foto sau vizită diplomatică? Foto în articol

Melania Trump şi pălăria Panama în Egipt: Şedinţă foto sau vizită diplomatică? Foto în articol
Pălărie Panama pe cap, balerini de firmă în picioare şi un look masculin. Aşa a apărut celebra first lady americană fotografiată la umbra Piramidelor care pare mai mult un model decât soţia preşedintelui SUA.

Melania Trumo, 49 de ani, aflată în vizită diplomatică mai întâi în Africa şi apoi în Egipt, a lăsat impresia că se află pe platoul unui shootig fotografic, decât soţia unui preşedinte SUA. Dacă în Nairobi se prezentase, conştientă fiind sau nu, cu un "pith helmet" pe cap, adică o caschetă simbol a puterii coloniale, la Cairo, ultima etapă a turului său, a făcut o excursie la Piramide (singură, nu era nici umbră de turist), cu un look studiat în cele mai mici detalii, ca stilul său maniacal-perfecţionist: pălărie Panama pe cap (cele mai scumpe pălării din lume), balerini Chanel în picioare şi un look masculin, cămaşă şi pantaloni albi, cravată neagră  şi geacă bej, aruncată alene pe umeri. Aranjament perfect pentru o defilare de modă, ar spune designerii.

Replica Melaniei: Concentraţi-vă asupra a ceea ce fac nu cum mă îmbrac

Ne puteți urmări și pe Google News

Acelora care i-au atras atenţia asupra lookului său politic incorect sau cel puţin nealiniat contextului, Melania Trump le-a răspuns: ''Aş vrea ca persoanele să se concentreze asupra ceea ce fac şi nu asupra a ceea ce îmbrac''.

Efectiv, ce a făcut? Aparent în voiaj pentru campania sa Be Best, focalizată în privinţa sănătăţii, la centrul David Sheldrick Wildlife Trust, din Nairobi, prima doamnă a hrănit cu biberonul unui pui de elefant şi apoi a făcut un safari cu un look de exploratoare super-şic, cu cascheta de colonialist pe cap.

În Ghana, potrivit Io Dona, la sosirea sa, s-a schimbat de haine îmbrăcând un balzer în dungi bordo şi alb Celine by Phoebe Philo. În Malawi s-a prezentat cu mocasini din piele de piton Manolo Blahnik. Toate bune, atunci să acceptăm ''politica tocului cui''? De fapt, cum s-a subliniat deja, Melania Trump este la bază model, dar cunoaşte foarte bine semnificaţia modei: şi dacă lookul masculin final, la Cairo a fost un mesaj pentru ţările în care femeile sunt încă practic excluse din guvern şi de la puterea de decizie?

Poate îi atribuim o inteligenţă sofisticată ca şi lookurile sale. Donald Trump, între timp, vineri, a sărbătorit voiajul soţiei sale cu un tweet, subliniind că ''lumea o iubeşte şi ea iubeşte oamenii. Este ceva frumos de văzut''.

Sursa foto: Io Donna


Accesează: