Un clip, capturat de NBC News, o arată pe Melania cum poartă pardesiul peste umeri, cu brațele în interiorul hainei, nu în interiorul mânecilor. Iar în imagini se vede cum Trump încercă să o prindă de mâna dreaptă și nu reușeşte. Evident că reporterii au avut grijă să declanseze întrebări despre acest comportament rece al primei doamne.

Deşi apariţia celor doi a dat dovadă de o mică apropiere, internauţii atenţi la detalii nu pot fi mulţumiţi sau păcăliţi, întrebându-se: Melania a dat mâna lui Trump? E un semn?

Președintele Trump a încercat să o prindă de mână pe Melania, apoi s-au oprit pe traseu pentru a saluta presa dar, prima doamnă, evident stingheră şi-a tinut mâinile sub pardesiu. Probabil, spun unii comentatori "este un alt exemplu al primei doamne că refuză afecțiunea publică a președintelui".

Un alt comentator recomandă: "Nu mai încercați să analizați totul. Cui îi pasă ce spun oamenii pe Twitter".

"Bună mişcarea lui Melania. O să-mi amintesc asta! Când nu vreau să țin mâna cuiva, îmi pun haina peste umeri, ca să nu-mi poată atinge mâna!"

O altă comentatoare explică faptul că Melania are obiceiul să poarte pardesiul pe umeri şi dacă nu-l ţinea cu mâna l-ar fi spulberat vântul, iar presa ar fi relatat imediat. Mai spune că oricum "Trump e un monstru".