Evenimentul Zilei > Monden > Meghan și Harry, în pragul divorțului. Cum s-a dat de gol prințul
Meghan și Harry, în pragul divorțului. Cum s-a dat de gol prințul

Meghan și Harry, în pragul divorțului. Cum s-a dat de gol prințul

Meghan Markle nu l-a însoțit pe prințul Harry la niciunul dintre evenimenele de promovare a cărții sale de memorii. Presa din Marea Britanie scrie că Ducii de la Sussex s-ar putea despărți în viitorul apropiat.

Deși extrem de vocală și o prezență obișnuită alături de soțul ei la toate evenimentele importante, Meghan Markle a avut o schimbare totală de atitudine după apariția cărții de memorii a Prințul Harry. Ea nu l-a însoțit pe acesta la niciunul dintre evenimentele organizare în cadrului turneului de promovare al volumului „Spare“.

Presa americană scrie că Meghan Markle vrea să lase impresia că nu dorește să se implice într-o dispută între Prințul Harry și familia sa. Totul pentru că vrea să evite și mai multe publicitate negativă.

Critici dure

Tabloidele din Marea Britanie o critică dur pe Megan Markle și o acuză direct de ruptura dintre Prințul Harry și familia regală. Mai mult, susțin că ducele de Sussex ar dori să se împace cu fratele și tatăl său și că acum regretă unele lucruri dezvăluite în cadrul domentarului apărut pe Netflix, dar și în cartea sa de memorii. Preesa din Regatul Unit merge și mai departe și scrie că Ducii de Sussex se îndreaptă încet, dar sigur către o separare.

Ultimele acuzații la adresa lui Kate Middleton i-au înfuriat și mai multe britanici. În cartea sa de memoriiprințul Harry spune că soția sa a fost „certată“ după ce i-ar fi spus soției Prințului Willian că are „creier de gravidă“ atunci când era însărcinată cu Prințul Louis. O altă dispută dintre cele două a avut loc chiar înaintea nunții lui Meghan Marckle cu Prințul Harry. Kate i-ar fi spus lui Meghan că rochiile domnișoarelor de onoare trebuie modificate, dar aceasta i-ar fi răspuns abia a doua zi. După aceste două incidente, scrie Harry în cartea sa, Kate s-ar fi purtat foarte rece cu Meghan.

Vânzări record

De asemenea, Prințul Harry și-a acuzat fratele că a urlat de mai multe ori la el și că i-a cerut să părăsească familia regală, fapt care a dus ulterior la plecarea sa în SUA. Presa britanică mai scrie că mama lui Kate, Carole Middleton a fost foarte afectată de momentele grele prin care trece fiica sa, dar din respect pentru familia regală s-a abținut de la comentarii publice. Până acum familia regală nu a comentat în niciun fel acuzații aduse de ducele de Sussex, pottrivit express.co.uk.

Cartea de memorii a Prințul Harry s-a vândut deja în 3,5 milioane de exemplare și ar putea ajunge cel mai de succes volum autobiografic din istorie.