Meghan Markle și prințul Harry, numiți „falși membri ai familiei regale". Proteste la începutul turneului ducilor de Sussex în Marea Britanie

Meghan Markle și prințul Harry, numiți „falși membri ai familiei regale". Proteste la începutul turneului ducilor de Sussex în Marea Britanie Sursa: AFP.ro

La ceremonia de deschidere a summitului din Manchester, ducii de Sussex au fost întâmpinați de protestatari, iar unul dintre aceștia a afișat mesajul „falși membri ai familiei regale", în vreme ce Meghan Markle și prințul Harry au susținut un discurs în orașul britanic.

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, și-au început turneul regal în Marea Britanie prin participarea la summitul One Young World, eveniment ce a avut loc luni la Bridgewater Hall, fiind prima apariție publică a ducilor de Sussex în Marea Britanie de la participarea celor doi la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a -II-a.

Harry și Meghan au mers la gara Euston din Londra, fiind escortați printr-o intrare laterală de o echipă de agenți de securitate privați, conform The News.com.

Meghan Markle ar plănui să candideze la alegerile din SUA

Dan Wootton, editorialist al Daily Mail, pune gaz pe foc, povestind „o conversație pe care am avut-o cu unul dintre colaboratorii apropiați ai lui Meghan, din ce în ce mai frustrat, la începutul anului 2019, pe măsură ce relațiile ei în cadrul familiei regale deveneau tot mai toxice”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform lui Wootton, colaboratorul ar fi spus: „Acum sunt convins că se întâmplă ceva mai mare aici – un eventual plan care implică o candidatură la o funcție publică în America.

Meghan Markle, obsedată de politica SUA

„Este obsedată de politica americană. Cred că noi [n.a. familia regală] suntem acum doar o treaptă spre ceva ce ea consideră mult mai important și mai atractiv”, ar fi spus un colaborator.

De altfel, Meghan Markle, care a renunțat la viața regală în 2020, s-a arătat interesată de a „ieși la vot”, luând parte la diverse evenimente organizate de „When All Women Vote”, creată de Michelle Obama, soția fostului președinte al SUA, Barack Obama.

„Știu cum este să ai o voce și, de asemenea, cum este să te simți fără voce”, a declarat Meghan în cadrul interviului, în timp ce un apropiat al său a transmis, pentru Vanity Fair că: „Unul dintre motivele pentru care a fost atât de dornică să nu renunțe la cetățenia americană a fost pentru a avea opțiunea de a intra în politică. Cred că dacă Meghan și Harry ar renunța vreodată la titlurile lor, ea s-ar gândi serios să candideze la președinție”, transmitea acesta.