Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle i-a luat locul Camillei Parker. Istoria se repetă
Meghan Markle i-a luat locul Camillei Parker. Istoria se repetă

Meghan Markle i-a luat locul Camillei Parker. Istoria se repetă

În acest moment, Meghan Markle este, probabil, cea mai comentată persoană din Anglia. Remarcile britanicilor nu sunt tocmai pozitive la adresa ei. Însă ceea ce populația britanică a uitat, readucem acum în actualitate. Meghan Markle i-a luat locul Camillei Parker. Iată cum.

În interviul-eveniment pe care Prinţul Harry şi Meghan Markle l-au acordat vedetei TV Oprah Winfrey au apărut dezvăluiri incredibile despre atitudinea Prinţului Charles față de fiul său mai mic, imediat după ce acesta a ieşit oficial din Familia Regală. Dar nu este prima oară când familia regală se află în astfel de situații. Meghan Markle i-a luat practic locul Camillei Parker.

Harry a dezvăluit în discuția cu Oprah că tatăl său, Charles, nu mai vorbește cu el. „Când eram în Canada, am avut trei conversații cu bunica mea și două conversații cu tatăl meu, înainte ca acesta să înceteze să primească apelurile mele. M-am simţit abandonat de tatăl meu. Știe ce este durerea. Bineînțeles că îl voi iubi întotdeauna, dar s-au întâmplat multe. Voi continua să fac din asta una dintre prioritățile mele, să încerc să vindec rănile care s-au creat”, a dezvăluit Prinţul Harry.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.