"Nu pot să spun dacă ar fi supravieţuit dacă autorităţile ajungeau mai devreme. Domnişoara Aura a fost conştientă aproape 5 ore. Avea momente de somnolenţă, dar nu am lăsat-o să adoarmă căci putea fi fatal. Povestea că nu îşi simte picioarele şi că nu poate respira. Apoi, după 5 ore s-a instalat stopul cardio-respirator şi a fost resuscitată de medicul Zamfir circa 40 de minute", a povestit medicul la postul Antena 1.

"În fiecare seară, când închidem ochii le vedem chipul şi e trist că nu i-am putut ajuta", a mai spus medicul despre Adrian Iovan şi Aura Ion, cele două persoane care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident petrecut în urmă cu câteva zile.

"Am scos victimele care puteau fi descarcerate, ne-am îndepărtat de epavă şi am încercat să luăm legătura cu autorităţile. Domnul Iovan ne-a spus să ne îndepărtăm de aeronavă şi să nu facem focul acolo. După o oră nu am mai putut comunica cu el", a mai spus chirurgul, citat de Libertatea.
Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, în 20 ianuarie, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine.

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CITIȚI ȘI:

  • RESPECT, AURA ION! Zeci de mii de români sunt FURIOŞI pe AUTORITĂŢI
  • Accidentul aviatic din Munții Apuseni. Aura Ion nu ar fi trebuit să facă parte din echipa medicală
  • Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în cadrul programului de transplant
  • TRAGEDIA DIN APUSENI. GALERIA EROILOR care şi-au riscat viaţa PE GRATIS. Doctorul care era în CONCEDIU FĂRĂ PLATĂ în timpul misiunii
  • Primele rezultate ale autopsiei. Pilotul Adrian Iovan şi studenta de la Medicină au murit de FRIG
  • ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni. Tatăl studentei care a murit: "Sunt sfâşiat de durere"

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

Te-ar putea interesa și: