Evenimentul Zilei > Social > Medicina alternativă are alte soluții împotriva a SARS-Cov-2. Există tratamente naturiste?
Medicina alternativă are alte soluții împotriva a SARS-Cov-2. Există tratamente naturiste?

Medicina alternativă are alte soluții împotriva a SARS-Cov-2. Există tratamente naturiste?

Peste 170 de vaccinuri candidate împotriva SARS-CoV-2 sunt în curs de dezvoltare.

Șapte dintre ele se află în a treia și ultima fază a studiilor clinice. Procese care durează în mod normal ani sunt accelerate pe cât posibil, dat fiind că toate statele lumii așteaptă ca aceste vaccinuri să apară pe piață pentru imunizarea oamenilor.

Paralel și adepții medicinei alternative încearcă să lupte cu armele lor specific împotriva noului coronavirus. Ei susțin chiar că există tratamente naturiste care pot bloca apariţia Covid-19.

 Cum se poate bloca noul coronavirus

„Apropo de coronavirus, natura ne-a pus la dispoziţie şi arsenalul terapeutic, astfel încăt să putem preveni, să ne putem păzi, ca să nu ne îmbolnăvim.

Sunt plante care ne ajută pe sinteza de ARN, pentru că virusul se ia mai mult pe cale nazală, nu pe cale bucală, şi blochează virusul chiar dacă l-am luat. Este foarte important, şi copiii se pot păzi, pentru că a început şcoala”, a spus medicul Alin Ghinea.

Structura irisului este diferită de la o persoană la alta, iar în iris pot apărea anumite modificări care nu se văd la analizele de sânge, a spus Alin Ghinea, adeptul acestei metode de diagnostic,

Iridologia ne ajută să prevenim anumite boli?

De asemenea, medicul spune că aceste semne în iris pot să apară şi să se vadă chiar înainte de a se manifesta clinic vreo afecţiune.

La o „citire” mai atentă a irisului uman se constată că se pot descoperi afecțiuni de care nu știam că le avem, De fapt, există o proiectare a tuturor organelor interne în irisul nostru, iar un bun iridolog știe exact de ce suferim.

Iridologia este o metodă excelentă de diagnosticare

Această metodă de diagnosticare este deosebit de utilă în profilaxie, pentru că putem preveni apariţia unor boli sau cronicizarea celor existente, susţine specialistul.

Tratamentul dat de iridolog este unul fitoterapeutic, care vine astfel în completarea celui medicamentos prescris de medic, şi nu îl exclude pe acesta, potrivit antena3.ro

Sunt, însă mulți medici care contestă eficacitatea unor astfel de metode de diagnostic și tratament. Potrivit Wikipedia,  National Science Foundation definește medicina alternativă referindu-se la toate acele tratamente a căror eficacitate nu a fost testată prin metode științifice.