Evenimentul Zilei > Social > Medicii de la Spitalul Colentina au REFUZAT propunerea făcută de FIREA: „Oferta primarului e ciudată”
Medicii de la Spitalul Colentina au REFUZAT propunerea făcută de FIREA: „Oferta primarului e ciudată”

Medicii de la Spitalul Colentina au REFUZAT propunerea făcută de FIREA: „Oferta primarului e ciudată”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, i-a propus lui Ionuţ Gobej, unul din medicii de la Spitalul Colentina, să devină şeful interimar al Secţiei de Neurochirurgie, dar acesta a refuzat oferta.

În propunerea făcută de Firea, pe lângă postul oferit neurochirurgului Ionuţ Gobej, aceasta îi cerea şi doctorului Dorin Bica să se mai gândească asupra deciziei luate.

Ionuţ Gobej a declarat că atât el, cât şi colegul său, Dorin Bica, au luat în calcul oferta primarului general, dar nu o vor accepta, menţinându-şi astfel decizia de a demisiona din funcţii.

„Când îţi dai demisia, nu poţi să o iei înapoi. O dai şi gata! Pot fi obligat să mai stau 30 de zile în spital, dar nu este nicio problemă, pentru că trebuie să-mi rezolv o parte dintre pacienţi. Oferta doamnei primar ca eu să fiu şef de secţie este foarte ciudată pentru că tocmai s-a organizat un concurs pentru un nou şef de secţie şi urmează ca definitivarea lui să fie în câteva zile şi asta ar însemna ca eu să ocup această funcţie doar câteva zile. Nu ştiu care e miza. Şi dacă aş fi a la longue, tot nu mi-aş schimba decizia. Atunci când mi-am dat demisia am fost sigur că o dau”, a declarat neurochirurgul Ionuţ Gobej.

Medicul a mai fost întrebat dacă se gândeşte să părăsească ţara, dar acesta a răspuns că momentan urmează o perioadă de odihnă.

„Sunt convins că orice am face fie în străinătate, fie în ţară, o să reuşim să construim cel puţin atât cât am făcut până acum”, a spus acesta.

Revenind la demisia predată, acesta s declarat că nu a discutat despre asta cu managerul Spitalului Colentina, Silvi Ifrim.

„Nu am discutat cu doamna manager Ifrim. Astăzi a pus serviciul de statistică să ne numere nouă pacienţii, nişte acte. Numărătoare plăcută! Mi se pare că banii statului se duc pe lucruri inutile. A făcut nişte controale şi la secţia de neurochirurgie. L-a trimis pe directorul administrativ să controleze nişte materiale din secţia noastră, oricum, ceva prea complicat de înţeles. Sper ca doamna Firea să regleze situaţia din spitalul Colentina, însă aş dori să o asigur pe doamna primar că această problemă nu va fi rezolvată atâta timp cât managerul Ifrim va fi pe funcţia pe care o are acum. După părerea mea, orice zi petrecută în această funcţie de către doamna Ifrim reprezintă o pierdere pentru pacienţ”, a adăugat Gobej, conform Cetateanul.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: