HOROSCOP   26 martie 2020

 

BERBEC  Domeniul profesional e bine aspectat. Orele de serviciu pot trece repede şi plăcut dacă îţi place ceea ce faci. Dacă nu, găseşte o motivaţie. Banii, este cea mai comună! Dimineaţa îţi aduce posibile răspunsuri, posibili colaboratori şi o promisiune de mai bine. Încă multă incertitudine, dar pare că va fi bine, oricum. Relaxează-te, tensiunea nu e productivă! În general vorbind, este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul cumpărăturilor şi vizitelor pe care le poţi face. Trebuie, doar, să inspiri incredere. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, că nu este cazul. O veste aşa-şi-aşa îţi îndreaptă atenţia către o relaţie sau o afacere din trecut. Nu pleca la drum, stai acasă!

TAUR   Ai de luat o decizie personală. Atenţie, însă, aparenţele trebuie întotdeauna salvate, este regula jocului social! Ai unele planuri personale pe care poţi să le realizezi doar în linişte. Ziua te anunţă câtigator pentru ceva, ceva mic, sau ceva important. Ai înteles, în sfârşit, că trebuie să depunei efort pentru a ţine pe cineva drag lângă tine. Şi nu ar trebui sa fie greu! Stelele te sfătuiesc să amâni orice complicaţie fără să dai un răspuns negativ sau să ai o atitudine evident ostilă. Nu fi preocupat sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi. „Totul este bine”, vorba câtecului şi aceasta stă scris în stele.

GEMENI   Ceva nervi din cauza unor tensiuni în anturaj. Situaţie pe care o poţi rezolva cu diplomaţie şi apoi treci mai departe!Trebuie să fii reţinut în promisiuni, chiar dacă eşti bine intenţionat. Astăzi nu este bine să fii prea sentimental. Dimineaţa este favorabilă domeniului profesional. Ai unele idei interesante. Discută despre ideile tale, fă-le cunoscute şi aplică-le repede! Ceea ce nu trebuie să faci: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când îți ajunge acasă nu-ţi mai place. Pe de altă parte ai mare nevoie de un consilier de taina, ai o problemă care necesită un gen de expertiză pe care n-o ai.

RAC  Configuraţia astrală favorizează domeniul personal. Poţi încerca să lămureşti o situaţie mai veche, care te obsedează. Mai mult o neînţelegere. Încercă astăzi, poate merge foarte bine! Trebuie sa te scuturi de senzaţiile neplăcute şi să zâmbeşti celor din jur. Sunt multi care te plac, ba chiar eşti iubit! Îţi place armonia, e ţelul zodiei tale, încercă să te bucuri de ea! Rezolvarile şi compromisurile cu iz de busuioc au in tine un maestru incontestabil.  Poţi media între membrii familiei care sunt de păreri diferite. Poate unde vrei să fie intotdeauna armonie! Cere un sfat de la Leu sau de la un Geaman din familie.

LEU   O zi favorabilă, ai timp să analizezi şi să te gândeşti la măsurile necesare pentru corectarea unor minusuri din viaţa ta. Îmbunătăţirea calităţii vieţii tale trebuie să fie scopul permanent! Astăzi eşti şi tandru şi intelept, iar norocul îţi surade. O zi calmă şi cuminte, cum nu ai mai avut de mult. Poţi să speri că şi pentru tine viaţa are o felie mare de tort pusă la păstrare! Limitează-te la activităţile de rutină de acasă. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele „tabu” . Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Ceva legat de un aspect al lucrului în echipă… Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în nici un mod. Cooperează mai strâns cu anturajul cu colegii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei!

FECIOARĂ  Dimineaţa eşti enervat de pretenţiile unor persoane absurde, care nu-şi văd decât de propriile interese. Problemele se amplifică, pe măsură ce derulezi ceea ce faci, dar poţi să reuşeşti! Eşti prea stresat, prea tensionat. Şi în compensaţie, mănânci prea mult! Încercă să cuantifici sursa neplăcerilor, să găseşti modalităţi de rezolvare a problemelor şi să-ţi impui priorităţi! Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, totuşi. Evită enervarea şi stresul printr-o atitudine prevenitoare faţă de anturajul apropiat, faţă de familie.

BALANŢĂ   Astăzi reuşeşti să fii echilibrat şi eficient, ca un adevărat Purtător de Balanţă, domiciliul nocturn al bunei planete Venus! Nu trebuie să exagerezi dacă miza nu merită… dar nu renunţa! Astăzi nu te obosi prea tare, oboseala cronică şi eforurile din ultimul timp încep sa se vada. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu specula nimic financiar, însă. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi, doar ești acsă, în papuci, pentru că a doua parte a zilei este relativ obositoare, ai multe lucruri de făcut, de rezolvat!

SCORPION  Dacă eviţi tot ceea ce se poate numi nou, nu ai probleme astăzi. Uneori noul, schimbarea, ascunde probleme şi necazuri pe care nu le poţi dovedi. Nu tot ce este mai nou, este şi mai bun! Dacă eşti obligat de meserie să „faci frumos” şi să zâmbeşti tot timpul, astăzi ai o problemă! Treci printr-unul dintre rarele momente de sinceritate anuală şi spui ce gândeşti, direct în faţă! Perioada în discuţie este favorabila iar aspectele negative nu sunt decât faulturi de joc. Nimic foarte malefic. Pe piaţa stelelor se spune că se creează noi „sindicate” între personaje şi persoane din anturajul tău, poate chiar dintre rude, aparent fără nimic în comun, dar care, pe termen lung pot sa-ti intersecteze interesele.

SĂGETĂTOR    Dimineaţa, trebuie doar să discuţi, să dialoghezi, să negociezi, pentru a găsi o soluţie la blocajul de astăzi. Nu este nimic extraordinar, doar „faulturi de joc”, nu te ambala inutil! De dimineaţă ai un plan, un scop, o motivaţie, un pariu! Astrele incep să se uite mai atent la tine, eşti un nativ bun! Ai tot ce trebuie ca să reuşeşti, iar conjunctura este favorabilă. O zi plăcută, in care te simti tot timpul vesel si entuziast si de aceea orice iti iese, iar familia si prietenii te apreciaza in mod deosebit. Dimineaţa, o perioadă scurtă din nou puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important, însă. Dupa ce ai decretat ca ocupi primele trei locuri la inteligenta, frumusete si profesionalism, trebuie sa te uiti si cati bani ai in buzunar!

CAPRICORN  Trebuie să te organizezi. Nu mai aştepta o minune sau un dezastru, suma vieţii rămâne la constant fix, nu îţi mai face griji, situaţia financiară e ca înainte. Schimbarea nu îţi e favorabilă! Poţi avea o zi vesela, cu familia în jur, acasă. Astăzi te simţi bine şi imaginezi planuri. Nu-ţi face probleme mai multe decât trebuie, eşti un perfecţionist, dar lumea nu este… perfectă! Seara te poţi găsi într-o colectivitate favorabilă, acasă, care, până la urmă, îţi  aprobă ideile.  Profesia, afacerile sunt din nou bine aspectate. Trebuie să-ţi afirmi autoritatea şi într-o problemă de familie, sau/şi o situaţie cu un prieten.

VĂRSĂTOR  Astăzi domeniul favorizat de stele e cel emoţional. Dar, nu te grăbi, nu brusca, în delicata zonă a sentimentelor trebuie să faci scenarii complete, planuri bine întocmite, fără să uiţi nimic! Dimineaţa eşti tensionat, nevos şi nemulţumit. Starea se prelungeste şi îţi poate afecta sănătatea, daca nu te calmezi şi nu îţi impui să consideri terminate lucrurile… terminate! O zi bună în toate, mai puţin la cumpărături. Nu cumpăra nimic online, nu juca la bursă, nu împrumuta, ocoleşte creditele și plățole în avans. Climatul general este neplăcut şi încordat, tensiunea tinde catre cote maxime, dar aproape nimic nu se petrece!

PEŞTI   Astăzi, chiar dacă nu se recomandă, trebuie să îmbini plăcutul cu utilul! Anumite situaţii toxice fac atmosfera tensionată aşa că încearcă să faci pace, dacă poți! Acasă fiind, calmul tău e un bun exemplu şi chiar sprijin pentru cei din jur. Dai impresia unei persoane care are soluţii! Stai mai mult in aer liber. Vin Sf. Paşti, apoi vara cu concedii şi o să regreţi timpul pierdut! Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi colosale – pentru alţii! Nu ai frică, pastreaza speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAGINA ANTERIOARA

Te-ar putea interesa și: