Evenimentul Zilei > Actualitate > Masacrul de la Săpoca. Ce spune mama criminalului
Masacrul de la Săpoca. Ce spune mama criminalului

Masacrul de la Săpoca. Ce spune mama criminalului

Mama criminalului de la Săpoca a aflat de pe internet de atac. Un bărbat de 38 de ani, internat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău, a ucis patru pacienți și a rănit alți nouă cu un stativ pentru perfuzii. Mama agresorului susține că fiul ei fusese diagnosticat cu epilepsie și devenea agresiv în timpul crizelor.

Nicolae Lungu locuiește împreună cu mama sa într-o casă din localitatea Săgeata, situată la aproape 25 de kilometri de municipiul Buzău.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca. Din spusele apropiaților, bărbatul devenea recalcitrant atunci când bea.

Mama lui Nicolae Lungu susține că fiul ei era diagnosticat cu epilepsie și că era agresiv în timpul crizelor.

Femeia a afirmat că sâmbătă, 17 august, bărbatul a fost vizitat de fratele său la spital care a mers să-l vadă împreună cu încă trei prieteni. Duminică dimineață a aflat despre tragedie.

„Am văzut pe internet. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Băiatul ăla mic al meu a fost aseară la el, a vorbit cu el la spital acolo, au mâncat covrigi cu toţii, au râs. Când a venit acasă, mi-a zis băiatul ăla mic că totul e în regulă. Şi peste noapte, ce s-a întâmplat nu ştiu. El a mai fost internat pe la Săpoca. Venea bine de acolo. Nu aveam probleme cu el, nimic.

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, n-a venit nimeni să mă anunţe nimic. N-am mai aflat nimic de azi dimineaţă. El suferea de epilepsie, era foarte agitat, foarte nervos când făcea crize.

A avut tratament, dar acum, ultima dată, n-a mai luat. A mai ciugulit pe la câmp o gură de bere, ca toţii. Are animale, are casă făcută. El era stâlpul familiei. N-avea nici un venit”, a precizat Aneta Lungu, mama bărbatului care a comis atacul de la Săpoca, potrivit click.

Bărbatul este necăsătorit, nu are serviciu şi nicio altă sursă de venit. El lucra ca zilier în localitate. Miercuri, omul tocmise un vecin să muncească la cules de pepeni. Atunci el ar fi băut peste măsură și a ajuns inițial la spitalul de urgență din cauza unei crize etilice.

A doua zi, bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: