MASACRUL DE LA COAFOR. Patru poliţişti sunt cercetaţi disciplinar pentru neglijenţă în serviciu

MASACRUL DE LA COAFOR. Patru poliţişti sunt cercetaţi disciplinar pentru neglijenţă în serviciu

Ultimele informaţii cu privire la ancheta masacrului de la coaforul din zona Perla, din Bucureşti, de la începutul acestei luni, vin din partea Poliţiei Capitalei.

Noul chestor, Lucian Guran, a declarat, astăzi, că patru poliţişti sunt cercetaţi disciplinar pentru neglijenţă în serviciu şi vor fi deferiţi Comisiei de disciplină. Poliţiştii sunt anchetaţi în legătură cu nesoluţionarea rapidă a plângerii Florinei Vlădan, ucisă la patru zile după ce reclamase Secţiei 14 că soţul său, agent de poliţie, o ameninţă şi că deţine o armă de foc.

"Comisia de disciplină va analiza fapte şi va acţiona în consecinţă", a spus chestorul principal Guran. Este vorba despre trei ofiţeri de la Secţia 14, şeful Secţiei 14, şeful Biroului de Ordine publică şi şeful Serviciului de proximitate, precum şi un agent de la secretariatul secţiei. Chestorul Lucian Guran a mai adăugat faptul că unul dintre ofiţeri a mai fost în vizorul comisiei pentru fapte similare.

În ancheta internă a mai fost implicat un agent, de la Serviciul de Proximitate, care a primit de la superiori o atenţionare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe 5 martie 2012, şoferul Policlinicii MAI Gheorghe Vlădan, a intrat înarmat în coaforul din zona Perla, din Bucureşti, unde lucra soţia sa şi a deschis focul. A omorât două persoane, Floriana Vlădan, şi o altă angajată a salonului şi a mai rănit alte şase persoane. Vlădan a fost reţinut la scurt timp de la incident, iar acum se află în arestul poliţiei.

Soţii Vlădan se aflau în divorţ, termenul de judecată fiind pe 7 martie. CITIŢI ŞI:

  • MASACRUL DE LA COAFOR. Victimele, audiate la Parchetul General
  • MASACRUL DE LA COAFOR. Gheorghe Vlădan a fost expertizat la Jilava
  • INTERVIUL ZILEI. Abdo Salem, specialist IML, despre autorul masacrului de la coafor: "Vlădan nu are cum să ne fenteze"
  • MASACRUL DE LA COAFOR. Criminalul s-a răzgândit: nu mai vrea în libertate
  • Interviu cu managerul coaforului de la Perla: "Soţul ucigaş a venit la salon cu sarailii şi cu flori"