Evenimentul Zilei > Actualitate > Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale unui PREOT: „Ne culcăm cu soţiile noastre, dar tot ce rezultă din asta că BEBELUŞUL trebuie OMORÂT”
Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale unui PREOT: „Ne culcăm cu soţiile noastre, dar tot ce rezultă din asta că BEBELUŞUL trebuie OMORÂT”

Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale unui PREOT: „Ne culcăm cu soţiile noastre, dar tot ce rezultă din asta că BEBELUŞUL trebuie OMORÂT”

Părintele Nicolae Tănase, căsătorit și tată a 6 copii, este preot într-un sat din România, Valea Plopului. În anul 1990, preotul a început lupta sa împotriva avorturilor prin predicare, iar războiul nu a încetat nici acum.

De curând părintele Nicolae Tănase a făcut o serie de declarații cutremurătoare despre „tortura” psihică la care sunt supuse femeile atunci când avortează. 

„Dacă vezi femeia numai prin prisma sexului şi nu a afectivităţii ei, atunci nu am realizat nimic, pentru că o soţie, când pregăteşte ciorbă şi taie mărar şi mai pune ceva pe acolo, lucrul asta îl face cu afecţiune; apoi, când vii la masă tu, că soţ şi îţi aşază farfuria în faţă (sau îţi pui singur, dacă ai un pic de bun simt, pentru că ea este ocupată), tu mănânci o mâncare plină de afecţiune. Dacă nu se întâmplă lucrul asta, atunci nu mai este cazul să ne căsătorim, pentru că putem mânca o ciorbă poate mai bună şi mai diversificată la restaurant, iar dacă vreţi, pentru rufe există spălătorii.

Scopul este să vedem în soţia noastră ceea ce Hristos a văzut în Biserica. Şi dacă reuşim acest lucru, atunci totul este bine. Dacă însă o folosim pe soţia noastră (în creştinism, după 2 milenii de creştinism) că obiect de plăcere, închipuiţi-va unde ne situăm în istorie. După 2000 de ani de creştinism ne folosim soţia tot că obiect de plăcere! Acest lucru se întâmplă încă în zilele noastre, căci ne culcăm cu soţiile noastre, dar tot ce rezultă din asta trebuie omorât.

Cu mâinile noastre o ducem la clinică, la „uzina” de omorât copii. Sau acum ne-am mai deşteptat, zicem noi, îi dăm pastile anticoncepţionale şi o folosim pe soţia noastră tot că simplu obiect de plăcere. Pentru că între noi şi ea nu există decât un singur scop: plăcerea. Această este situaţia reală. Nu generalizăm, ci numai spunem aşa. Ne folosim soţiile că obiecte de plăcere şi condamnăm păgânismul de până în Hristos, care adusese femeia în stadiul acesta.

Hristos s-a silit până la jertfă şi a ridicat-o în starea binemeritată ei, iar noi ne înjosim soţia în halul acesta. Atunci înseamnă că ea nu mai este liberă, înseamnă că noi suntem nişte libertini, înseamnă că zadarnic am fost tineri că n-am ştiut să gândim, înseamnă că zadarnic avem tinereţe”, a spus Nicolae Tănase citât din cartea  ”Soțul ideal, soția ideală” de Ed. Anastasis conform BZI.ro. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.