„A murit de o boală stupidă, a luat virusul cunoscut drept gripă porcină. Diagnosticul mi-a fost confirmat şi la spitalul Cantacuzino, şi la spitalul Colentina. Medicii au făcut tot ce au putut, dar nu au reuşit să distrugă acest virus. La el antivirusul nu a avut efect, virusul şi-a schimbat tulpina. Putea să mai trăiască", a dezvăluit soţia maestrului.
Trupul neînsufleţit al maestrului Ion Lucian va fi depus în holul Teatrului "Excelsior", astăzi, începând cu ora 13:30, până la ora 18:00.
În această dimineaţă, la ora 11:00, spectacolul "Snoave cu măşti", scris şi regizat de maestrul Ion Lucian, în care joacă soţia maestrului, Paula Sorescu Lucian, alături de întreaga trupă a teatrului, a fost prezentat publicului, ca o reverenţă în faţa nemuritorului Ion Lucian.
Mâine, maestrul Ion Lucian va fi condus pe ultimul drum, la Cimitirul Bellu, unde va fi înmormântat pe Aleea Artiştilor.
Directorul şi fondatorul teatrului "Excelsior" a încetat din viaţă sâmbătă seara, după mai multe zile de spitalizare. Ion Lucian a fost internat la spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în urma unor suspiciuni de bronho-pneumonie şi anemie.
CITIȚI ȘI:

  • INTERVIUL ZILEI. Silviu Biriş: "Ion Lucian respira teatru"
  • Ion Lucian a plecat cu speranţa că cei mici vor iubi teatrul
  • VESTE TRAGICĂ în lumea teatrului: A MURIT actorul Ion Lucian