Rudele bărbatului care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu fac dezvăluiri șocante! Se vorbește despre faptul că fiul șefului LPF și-ar fi revenit, medical, mai repede decât s-a anunțat oficial, iar comportamentul lui din spital ar fi băgat în sperieți asistentele, scrie Cancan.

Familia lui Dani Vicol, tânărul ucis în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, este tot mai sigură de faptul că fiul șefului LPF va fi tras la răspundere pentru fapta comisă.

Într-o intervenţie la Radio Sport 1, la emisiunea moderată de Gabi Safta, Vali Guţu, unchiul celui decedat, a făcut o serie de dezvăluiri extrem de triste şi revoltătoare.

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu ştia cine sunt. Mi-a spus că face şcoala de şoferi, dar îi este teamă să conducă în Bucureşti mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ea putea fi victima lui Mario (…)

Ştiţi ce mi-a spus? Că înainte ca Mario să fie scos din ţară, el era deja scos de la aparate, şi că asistentele nu se mai înţelegeau cu el! Mario e scos de mult timp de la aparate, asta ştim sigur, şi ne revoltă informaţiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, ştim ce manevre se încearcă.

Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoţit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieşit din ţară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape”, a povestit unchiul victimei.