Mario Fresh a luat o decizie neașteptată. Alexia Eram nu mai este în prim plan

Mario Fresh a luat o decizie neașteptată. Alexia Eram nu mai este în prim plan Sursă: Instagram

De curând, Mario Fresh a șters toate pozele de pe contul lui de Instagram, inclusiv pe cele cu iubita sa, Alexia Eram. Fanii au dedus că artistul s-a despărțit de fiica Andreei Esca, cu care avea planuri mari de viitor.

Mario Fresh, pregătit de un nou început

Cântărețul a declarat că un capitol frumos se termină aici și că urmează noi începuturi. El le-a mulțumit celor care care i-au fost alături și care i-au ascultat muzica.

Mario Fresh

Alexia Eram și Mario. Sursa foto: Facebook

„Voi sunteți energia și inspirația care mă determină să fiu mai bun în fiecare zi. Datorită vouă, îmi reamintesc de fiecare dată când urc pe scenă de ce fac ceea ce fac. Pentru zâmbete. Pentru căldură', s-a adresat Mario Fresh fanilor. Și a continuat: „Pentru că muzica ne apropie oricât am fi de diferiți și ne face să simțim. Fără voi, n-aș fi cunoscut niciodată bucuria reală a unui artist când piesa lui răsună din mii de alte voci. Am crescut cu voi, vă iubesc și vă datorez ceea ce trăiesc astăzi. Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi. Stați cu mine!”, a transmis artistul.

alexia eram cu mario fresh (13)

Sursa foto Instagram

Își va schimba viața

Mario nu a spus nimic despre posibila despărțire de Alexia Eram, ci despre schimbările de care va avea parte pe plan profesional. El a anunțat că lucrează la un nou proiect diferit și foarte important.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Anul acesta este unul foarte special pentru mine. O să vină pe rând lucrurile și trebuie să pregătesc publicul încet. Sunt foarte multe schimbări și muzicale, dar și… nu am cum să spun. E un proiect și un plan foarte bine pus la punct. Este vorba și despre un concert foarte mare, muncim din greu la tot ce ține de proiectul acesta. Pregătim și multe alte surprize”, a declarat Mario Fresh pentru Antena Stars.

Alexia Eram, despre deciziile luate de Mario Fresh

Și Alexia Eram a repostat imaginea și mesajul lui Mario, semn că fiica Andreei Esca nu a părut deloc deranjată de faptul că artistul a șters toate pozele cu ea. Recent, aceasta a mai spus că îi respectă orice decizie și că îl susține pe plan profesional.

„Și chiar dacă am mai vrea să facem ceva pentru noi, cred că este important să ne respectăm deciziile. Dacă pentru el este important să meargă undeva, timp de o lună, să facă muzică în altă țară sau habar n-am, îl susțin cu cel mai mare drag”, a spus ea.