Evenimentul Zilei > Justitie > Marian Vanghelie spune că NU avea ce să MĂNÂNCE în arest: ”Ne mai dădeau GARDIENII câte ceva”
Marian Vanghelie spune că NU avea ce să MĂNÂNCE în arest: ”Ne mai dădeau GARDIENII câte ceva”

Marian Vanghelie spune că NU avea ce să MĂNÂNCE în arest: ”Ne mai dădeau GARDIENII câte ceva”

Marian Vanghelie a povestit despre timpul petrecut în arest și cum s-a înțeles cu ceilalți deținuți. De altfel, el crede că a fost umilit în acea perioadă.

”E penibil, e umilitor. Strâng și cătușele… Am stat de dimineață de la 8, până seara la 6 cu cătușele la mâini. De mâncat, nu aveai unde să mănânci. Dacă îți mai dădea câte un gardian ceva… Ne-a fost viața mai ușoară datorită lor. Toți au fost oameni”, declară fostul primar de la Sectorul 5 în emisiunea lui Victor Ciutacu de la RTV.

Totodată, el spune că s-a înțeles, în timpul detenției, cu fostul primar de la Constanța, Radu Mazăre.

”Acolo te cerți un pic și îți trece repede. Nu ai cum să fii supărat acolo”.

Întrebat și cum s-a înțeles și cu Horia Georgescu, Vanghelie a replicat că s-a nu a avut conflicte cu el în timpul arestului.

”Nu cred că rolul meu era să îl alerg pe acolo și să îl bat. Nu i se părea în regulă nici lui, din păcate”, conchide fostul primar de la Sectorul 5. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.