Evenimentul ZileiActualitateMarian Drăgulescu este din nou singur. „Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie”

Marian Drăgulescu este din nou singur. „Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie”

Marian Drăgulescu este din nou singur. „Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie”
Cunoscutul gimnast Marian Drăgulescu a divorţat de cea de-a doua soţie, Corina. Campionul a spus că încă de la începutul acestui an, el şi soţia lui nu se mai înţelegeau şi au decis de comun acord să divorţeze.

 

Drăgulescu a afirmat că au încercat să menţină mariajul cu soţia sa, dar nimic nu a mers.

 „Noi ne-am… am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok!”, a declarat Marian Drăgulescu.

Cei doi au mai avut o situaţie în care au fost la un pas de divorţ, în vara anului trecut, dar lucrurile au părut că se vor îndrepta după ce au fost la psiholog şi au făcut mai multe şedinţe de terapie.

În feburuarie, Marian și soția s-au prezentat la notar să divorțeze, dar decizia a fost amânată până acum câteva zile.

 „El m-a acuzat pe mine am pitit actele de căsătorie, eu pe el că le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu” , a spus Corina Drăgulescu anul trecut.

Marian Drăgulescu a mai fost căsătorit o dată, cu Larisa. Din mariajul anterior, sportivul are doi copii. 
 

 


Accesează: