„Pe această portanţă bună, chiar înaltă, pe care o are în acest moment (nr. – președintele Klaus Iohannis), are o mare vulnerabilitate legată de implicarea în jocul intern, nu doar din punct de vedere personal, şi prin intermediul unor vectori sau a unor formaţiuni politice credibile care să îşi asume jocul lui şi să poată să strângă voturi", a spus Cozmin Guşă, în cadrul emisiunii „Realitatea românească” difuzată sâmbătă seara de Realitatea TV.

NU ESTE DRAGNEA! PSD are un CANDIDAT-SURPRIZĂ la PREZIDENȚIALE. Cine a scăpat ZVONUL ANULUI în politica românească?

Și liderul PSD Ioan Rus consideră că „pe măsură ce se va apropia momentul în care va dori să câştige eventual un al doilea mandat, Iohannis va trebui să iasă în piaţă. Fără să joace, stând aşa doar, nu ştiu dacă nu cumva nu va reuşi să obţină un al doilea mandat”, a precizat el.

Tăriceanu, ATAC VIOLENT la Klaus Iohannis. Dezvăluirile INCREDIBILE ale președintele Senatului

În cadrul aceleiași emisiuni, Ioan Rus, fost ministru de Interne în guvernul Năstase și fost ministru al Transporturilor în guvernul Ponta, a vorbit despre ce s-ar fi întâmplat cu România dacă Adrian Năstase ar fi câştigat alegerile prezidenţiale din 2004, când s-a impus Traian Băsescu.

PNL plânge după Klaus Iohannis

 

Te-ar putea interesa și: