Colegul lui Traian Băsescu (preşedinte de onoare al PMP) a reamintit greilor din PSD că au diseminat multe mesaje false legate de pandemia de coronavirus.

Intervenţia liderului PMP a avut loc luni seara, în platoul B1 TV, unde a subliniat că  opoziția a avut ca principal scop doar înlăturarea Guvernului Orban.

De asemenea, Eugen Tomas a completat că membrii Partidului Social Democrat nu au prezentat niciun fel de soluții pentru combaterea crizei.

Acuzaţii de sabotaj legislativ

Favoritul şi protejatul lui Traian Băsescu a mai acuzat că social-democraţii şi-au concentrat eforturile pentru a bloca prin lege posturile din administrația publică.

Acest demers a avut ca scop îngreunarea activităţii Guvernului României şi implicit crearea unei imagini proaste liberalilor şi partenerilor lor politici.

„Totuși, facem alegeri din nefericire. Ne-a prins această criză de sănătate publică într-un an extrem de complicat.

Asistăm la o situație în care partidele au încercat să intre în competiție pe o situație aflată pe muchie de cuțit.

Într-un stat unde oamenii politici sunt extrem de responsabili nu te joci cu sănătatea publică. Am avut o competiție de promisiuni”, a precizat Tomac.

Aducere aminte pentru PSD

Eugen Tomac i-a reamintit preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, de direcţia abordată de partidul său la puţin timp după ce pandemia s-a instalat şi în România.

„PSD, când aveam nevoie de rigoare și consens politic, îndemna populația să nu se supună. Spuneau că virusul acesta nu este un pericol.

În loc să veniți cu soluții, aveți o singură agendă: să dați jos Guvernul, să îi amenințați pe cei care încercau să mențină cât de cât situația sub control”, a spus el.

„S-au blocat posturile în administrație, dumneavoastră ați făcut-o prin lege. Nu ați venit cu soluții pentru industrie.

Sunt sute de mii de oameni care la ora actuală sunt paralizați de ceea ce se întâmplă zi de zi, pentru că oamenii rămân fără locuri de muncă.

În moment de criză, puterea și opoziția lucrează pentru națiune”, a transmis preşedintele PMP despre cum ar trebui să fie, de fapt, relaţia între partidele politice în vremea pandemiei.

sursa: b1.ro