Evenimentul ZileiPoliticaMarcel Ciolacu, atac la Raluca Turcan: Nu ratează nicio zi pentru a se face de râs

Marcel Ciolacu, atac la Raluca Turcan: Nu ratează nicio zi pentru a se face de râs

Marcel Ciolacu, atac la Raluca Turcan: Nu ratează nicio zi pentru a se face de râs
Marcel Ciolacu vine cu un nou atac la Raluca Turcan şi spune că „un ministru catastrofă” care habar nu are ce legi a votat cu privire la familiile medicilor care au decedat de coronavirus.
Marcel Ciolacu a anunţat totodată că PSD va depune o moţiune împotriva ministrului Muncii după ce aceasta a anunţat un ajutor pentru familiile medicilor decedaţi de coronavirus.
Marcel Ciolacu: „Acum un an, aţi votat legea PSD prin care familiile medicilor să primească o pensie de urmaş. Plecaţi urgent acasă”, a scris liderul PSD pe contul său de Facebook.
Mai mult, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri, că Raluca Turcan este „un ministru catastrofă” care nu ştie ce legi a votat precizând că, în aprilie 2020, a fost adoptată o lege propusă de PSD care prevede ca familiile medicilor care au decedat e coronavirus să primească o pensie e urmaş. Din acest motiv Marcel Ciolacu îi trimite acasă  anunţând o moţiune simplă împotriva acesteia.

Marcel Ciolacu, atac la Raluca Turcan: Nu ratează nicio zi pentru a se face de râs

„Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, aţi votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaş egală cu 75% din salariul cadrului medical respective”, a scris, miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Liderul PSD: Plecaţi acasă! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu vă pricepeţi la nimic

„În loc să vă faceţi de râs prin conferinţe, mai bine aţi aplica legea deja votată şi promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu aţi aplicat această lege.  Un ministru catastrofă! Asta sunteţi! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu ştiţi nici ce vorbiţi. Nu înţelegeţi nimic. Nu vă pricepeţi la nimic. Plecaţi urgent acasă”, a mai scris Ciolacu. Acesta anunţă că PSD va depue moţiune simplă împotriva ministrului Muncii.

„Şi pentru acest motiv, dar şi pentru multe altele, vom depune moţiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecaţi acasă! Demisă, dacă nu vă daţi seama singură de ce trebuie neapărat să plecaţi”, a mai scris Ciolacu.

Ministrul Muncii, Rauca Turcan, a anunţat, miecuri, că Guvernul ia în calcul acordarea unor ajutoare familiilor medicilor decedaţi de coronavirus, proiectul fiind dezbătut de ministerele implicate, transmite News.ro.

”Există în discuţie un proiect prin care să se acorde un sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus”, a anunţat, miercuri, Raluca Turcan.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat, miercuri, că Guvernul ia în calcul acordarea unor ajutoare familior medicilor decedaţi de coronavirus, proiectul fiind dezbătut de ministerele implicate. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri, că Raluca Turcan este ”un ministru catastrofă” care nu ştie ce legi a votat precizând că, în aprilie 2020, a fost adoptată o lege propusă de PSD care prevede ca familiile medicilor care au decedat e coronavirus să primească o pensie e urmaş. ”Plecaţi urgent acasă”, i-a transmis Ciolacu ministrului Muncii anunţând o moţiune simplă împotriva acesteia.


Accesează: