Intervenţia chirurgicală la care a fost supus Diego Maradona s-a încehiat. Mulţumesc lui Dumnezeu, totul a decurs perfect, a scris Matias Morla pe Twitter, relatează Reuters.

Medicii au descoperit că Maradona are hemoragie în timpul unui control la spitalul din Olivos, la începutul lunii ianuarie. Intervenţia chirurgicală pentru stoparea sângerării cauzate de o hernie, nu a fost complicată.

Maradona are mari probleme şi la ambii genunchi și va trebui să suporte intervenții chirurgicale pentru a scăpa de durerile cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Diego Maradona a ajuns de mai multe ori la spital în ultimii ani. Ultima oară, el a avut probleme în timpul Cupei Mondiale din 2018, din Rusia, când a leşinat într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria.

În 2004, Diego Maradona a fost internat cu probleme cardiace şi respiratorii legate de consumul de cocaină. A urmat un program de dezintoxicare în Cuba şi Argentina, iar în 2005 a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, care l-a ajutat să slăbească.

În 2007, s-a internat într-o clinică din Buenos Aires pentru a scăpa de dependenţa de alcool.

 

Te-ar putea interesa și: