Evenimentul Zilei > Actualitate > Manchester United, dăcăzută și-n era Mourinho! „Diavolii” au înregistrat a treia înfrângere consecutivă
Manchester United, dăcăzută și-n era Mourinho! „Diavolii” au înregistrat a treia înfrângere consecutivă

Manchester United, dăcăzută și-n era Mourinho! „Diavolii” au înregistrat a treia înfrângere consecutivă

Manchester United a înregistrat, astăzi, a treia înfrângere consecutivă, după eșecul din deplasare, cu Watford, scor 1-3, în etapa a cincea din Premier League.

Manchester United nu a învățat mai nimic din sezonul precedent, în care a mers pe linia dezamăgirlor cu olandezul Louis van Gaal la cârma echipei. 
Chiar dacă a efecutat mutări de senzație în această vară (Jose Mourinho, Zlatan Ibrahimovici și Paul Pogba), gruparea de pe „Old Trafford” a înregistrat, ieri, a treia înfrângere consecutivă. După 1-2, cu Manchester City, în campionat, și 0-1, cu Feyenoord Roterdam, în grupele Ligii Europa, „diavolii” s-au făcut de râs în fața formației Watford, cedând cu 1-3, în deplasare, în etapa a cincea din Premier League. La Watford, Costel Pantilimon a fost doar rezervă, iar „Băieții de Aur” a deschis scorul prin Capoue, în minutul 34. 

United a revenit după pauză prin promițătorul Rashford (62), dar gazdele și-au conturat succesul prin reușitele lui Zuniga (84) și Deeney, în minutul 90+5, de la punctul cu var. Jose Mourinho, cel poreclit „The Special One”, s-a reîntâlnit cu aceeași contraperformanță pe care a bifat-o și în vara lui 2006, atunci când era tehnicianul lui Chelsea. 
După cinci etape, United are nouă puncte și este la șase puncte în spatele liderului Manchester City. De partea cealaltă, Watford a stopat seria negativă de nouă înfrângeri în campionat, cu United.