Evenimentul Zilei > International > Mâna dreaptă a lui Gâdea, declarații sfâșietoare din „infern”. „Am simțit că mor”
Mâna dreaptă a lui Gâdea, declarații sfâșietoare din „infern”. „Am simțit că mor”

Mâna dreaptă a lui Gâdea, declarații sfâșietoare din „infern”. „Am simțit că mor”

Mihaela Andrei, producătoarea emisiunii Sinteza zilei moderata de Mihai Gadea la Antena 3, a postat un mesaj de-a dreptul sfâșietor despre situația tragică prin care trece Italia din cauza pandemiei de coronvirus.

Bergamo, astazi, 21 martie. Camionele armatei italiene cu 77 de sicrie pe care le duc in alte regiuni pentru crematoriu, la Bergamo nu mai e loc. Sunt atat de trista, iar cuvintele nu pot descrie ceea ce simt. Ieri dupa-amiaza, am fost la un pas sa fac infarct! Am simtit ca mor de disperare!

Sotul meu, Antonio, eroul meu de la Spitalul Papa Giovanni din Bergamo a avut toate telefoanele inchise. Si nu am putut lua legatura cu el…am alertat toti cunoscutii sa intreb de el, dar cum nu pot sa se deplaseze unii a altii pentru ca e interzis, am trait ore in disperare…La 2 noaptea m-a sunat…eram treaza si plangeam…mi-a spus: am dormit, eram epuizat si telefoanele s-au descarcat, iarta-ma! Sa nu mai trec niciodata prin asta, caci orice veste trista ma distruge incet, incet! Puteti, voi prieteni sa ma intelegi? Va multumesc celor care in aceste zile mi-ati trimis mesaje si ganduri bune. Distanta ma omoara si faptul ca ai mei trec prin momente atat de grele! Dumnezeu sa ne ajute si sa ne ocroteasca pe toti!”, a scris Mihaela Andrei, pe rețele sociale.

Un nou bilanț dramatic a fost anunțat sâmbătă seara de autoritățile italiene. Este vorba de cel mai grav bilanț de la izbucnirea pandemiei. Astfel, în Italia se înregistrau sâmbătă, la ora 17.56, o cifră amețitoare: 793 de noi decese.

Numărul total al deceselor din Italia a ajuns astfel la 4.825. Corriere della Sera a anunțat că doar în Lombardia au murit 546 de persoane. De asemenea, sâmbătă, la ora 18 au fost raportate  6.557 de noi infectări, numărul total ajungând la 53.578.