Evenimentul Zilei > Monden > Mama gemenilor din Ploiești șochează din nou. Drama care a îndoliat România nu i-a schimbat apucaturile. E iar gravidă?
Mama gemenilor din Ploiești șochează din nou. Drama care a îndoliat România nu i-a schimbat apucaturile. E iar gravidă?

Mama gemenilor din Ploiești șochează din nou. Drama care a îndoliat România nu i-a schimbat apucaturile. E iar gravidă?

Moartea terifiantă a gemenilor din Ploiești a șocat întreaga țară. În timp ce autoritățile încearcă să afle cum au căzut cei doi micuți de la fereastră, mama lor își duce liniștită traiul de zi cu zi. Andreea a revenit pe TikTok, iar internauții au observat o burtică de gravidă. Secțiunea de comentarii a fost plină de întrebări, iar bruneta a oferi răspunsul.

Mama gemenilor din Ploiești a căror sfârșit a îndoliat România nu renunță la live-urile pe rețelele de socializare. Același lucru făcea și atunci când poliția a anunțat-o că micuții ei au căzut de la fereastra apartamentului în care locuiau, însă incidentul pare să nu îi fi schimbat obiceiurile. Andreea a devenit extrem de cunoscută pe celebra platformă TikTok după ce a apărut la Acces Direct și se bucură de o popularitate destul de mare.

Femeia a avut parte recent de o revedere cu una dintre bunele sale prietene, așa că au stat la o șuetă ca fetele. Pentru a imortaliza momentul, ele au făcut noi clipuri pe TikTok, dar și un live în care stăteau de vorbă și se bucurau de timpul petrecut împreună. În imaginile postate, urmăritorii Andreei au observat că femeia are o burtică suspectă, care aduce cu cea a unei gravide. Imediat a fost luată cu asalt secțiunea de comentarii, internauții fiind curioși dacă femeia va aduce pe lume alt copil.

Andreea, mama gemenilor din Ploiești, nu este însărcinată

Inițial, tânăra nu a vrut să răspundă acestor întrebări și să ofere detalii despre viața ei privată. Văzând că internauții nu mai contenesc cu seria de comentarii, bruneta a decis să vorbească despre burtica suspectă care apare în clipurile video. După lungi încercări de a afla ce se întâmplă cu mama gemenilor din Ploiești, iată că a venit și răspunsul. Andreea nu este însărcinată, însă are unele probleme de sănătate pe care nu vrea să le dezvăluie în mediul online. Deși ea a oferit un răspuns, urmăritorii de pe TikTok susțin că aceasta vrea să ascundă sarcina.

„De ce?! Păi de unde știi tu că sunt eu gravidă?! Nu mă supăr, am eu niște probleme, nu pot spune aici”, a scris Andreea pe Internet.

Tânăra este extrem de criticată în mediul online din cauza evenimentelor petrecute nu cu mult timp în urmă. Moartea tragică a gemenilor pare să nu o afecteze foarte mult, iar internauții au rămas surprinși de faptul că mama lor nu a mai vorbit deloc despre aceștia. Femeia nu se consideră vinovată pentru faptul că cei doi copii ai ei au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau în timp ce ea făcea live pe rețelele de socializare.