Un grav accident de circulație a avut loc miercuri dimineața, în localitatea Parva, Bistriţa Năsăud. O șoferiță de 37 de ani a pierdut controlul volanului, după ce roțile autoturismului au ajuns pe pietrișul de pe acostament. Autoturismul a ajuns pe contrasens și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe malul râului care traversează localitatea.

Femeia de 37 de ani și fiul său de 13 ani au rămas încarcerați, având nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a se elibera. Cei doi au fost găsiți de către echipajele medicale în stop cardio-respirator, notează Româniatv.net. 

Iniţial, femeia de 37 de ani a răspuns manevrelor de resuscitare, însă a intrat în stop cardio-respirator din nou, iar medicii nu au mai putut să o salveze, fiind nevoiți să declare decesul.

Băiatul de 13 ani a răspuns la manevrele de resuscitare, a fost stabilizat și a fost transportat cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Deși medicii au reușit să îl salveze, starea băiatului a fost foarte gravă, acesta fiind în comă.

Joi dimineață, în jurul orei 04:00, trupul i-a cedat, iar băiatul s-a stins.