Evenimentul Zilei > Actualitate > Mălina Olinescu va fi înmormântată lângă Ileana Sărăroiu, cea despre care se spunea că a fost îngropată de vie
Mălina Olinescu va fi înmormântată lângă Ileana Sărăroiu, cea despre care se spunea că a fost îngropată de vie

Mălina Olinescu va fi înmormântată lângă Ileana Sărăroiu, cea despre care se spunea că a fost îngropată de vie

Tânăra artistă va fi înmormântată, joi, în Cimitirul Sfânta Vineri, de pe Calea Griviţei. Acolo a fost îngropată Ileana Sărăroiu, marea cântăreaţă de muzică populară găsită întoarsă în sicriu.

UPDATE. Trupul neînsufleţit al cântăreţei va fi depus la capela cimitirului, a declarat pentru Mediafax Călin Geambaşu. Cei care au cunoscut-o şi apreciat-o pe Mălina Olinescu îşi pot lua rămas bun de la aceasta începând de miercuri după-amiază la capela cimitirului Sfânta Vineri.
Înmormântarea va avea loc, joi, tot la cimitirul Sfânta Vineri. Potrivit lui Călin Geambaşu, accesul presei nu va fi restricţionat la funeralii, însă familia Mălinei Olinescu doreşte ca ziariştii să se manifeste decent şi să respecte memoria artistei.
Trupul neînsufleţit al Mălinei Olinescu a fost ridicat de la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" de către mama sa, Doina Spătaru. Referitor la cauza decesului, legiştii au explicat, pentru EVZ, că artista a murit pe loc în urma politraumatismului provocat de prăbuşirea pe caldarâm de la înălţimea celor şase etaje.
Era zdrobită
"Avea capul zdrobit. De asemenea, membrele rupte, organele interne au explodat în ea, cum se zice… Căderea a provocat o hemoragie internă. Nu a avut nicio şansă", a explicat unul dintre legişti. Cântăreţei i-au fost recoltate şi probe biologice, de sânge şi din organe. "Urmează să fie analizate în laborator", a mai precizat legistul. 
Legenda morţii Ilenei Sărăroiu
Marea artistă a cântecului popular, Ileana Sărăroiu, a murit cântând la o nuntă. Primarul unei comune din Călăraşi îşi mărita fata, pe 12 mai 1979. În timp ce încânta invitaţii cu vocea ei, Ileana Sărăroiu s-a prăbuşit, inexplicabil, chiar pe scenă, sub privirile şocate ale oamenilor.
Puţini ştiau de boala de care suferea, însă, după moartea sa, au apărut adevărate legende. Una dintre ele s-a născut odată cu deshumarea artistei şi mutarea ei într-un alt cavou. Nu trecuse decât o săptămână de la înmormântare. Potrivit zvonurilor, artista ar fi fost găsită răsucită în sicriu, având părul smuls. De aici, zvonurile potrivit cărora s-ar fi aflat în moarte clinică. 
Familia Ilenei Sărăroiu a dezminţit, însă, legenda morţii clinice, spunând că artista a fost îmbălsămată cu formol şi i se făcuse autopsia. 
Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu. 
CITIŢI ŞI:

  • EXCLUSIV. Iubitul Mălinei, prima declaraţie. "Sâmbătă i-am spus ultima oară c-o iubesc"
  • Secretele Mălinei Olinescu
  • Mălina Olinescu s-a sinucis exact ca tatăl ei. Cântăreaţa s-a aruncat de la etajul 6| VIDEO
  • Mălina Olinescu: „Uneori sunt foarte rece, retrasă şi dificilă”. Ce spunea despre fostul soţ
  • Ascultă cele mai cunoscute melodii ale Mălinei Olinescu! VIDEO
  • Mălina Olinescu ar fi încercat să se sinucidă şi după divorţ
  • Mălina Olinescu despre anul 2010: „Sentimental, a fost pentru mine o glumă proastă”
  • EXCLUSIV. Mădălina s-a aruncat în gol în singurul loc liber din parcare
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News