Evenimentul Zilei > Social > Maia Morgenstern, atac la autorităţi: „Dublă măsură. M-am testat de zece ori!” 
Maia Morgenstern, atac la autorităţi: „Dublă măsură. M-am testat de zece ori!” 

Maia Morgenstern, atac la autorităţi: „Dublă măsură. M-am testat de zece ori!” 

Celebra actriţă Maia Morgenstern şi-a exprimat nemulţumirea faţă de noile măsuri luate de către autorităţi cu privire la închiderea teatrelor.
Maia Morgenstern a postat pe social media un mesaj unde şi-a exprimat nemulţumirea după decizia autorităților de a suspenda activitatea teatrelor.

„Dubla măsură”, şi-a intitulat postarea celebra actriţă.

Şi scrie:M-am testat de zece ori. Am luat și iau toate măsurile de prevedere și prevenție. Am „intervenit” cu toată bună-credința și toată determinarea pentru colegii mei. Cei care au dorit să se testeze și să beneficieze de gratuitate. Și am mulțumit de fiecare dată pentru asta. Nu mi s-a părut nici greu, nici umilitor să mă rog, să explic necesitatea sau dificultățile oamenilor în efectuarea testelor. Am înghițit ironii și țâfne, atunci când am atras atenția în legătură cu respectarea regulilor privind măsurile de protecție. Am vrut să lucrez, am pledat în orice condiții, în orice circumstanțe, în fața oricui pentru continuitatea activității. Fie că vorbim de studiu individual, de munca actorului cu sine însuși… Am… am…”, scrie actriţa pe Facebook.

Maia: „Am căutat soluții ca să lucrez, să muncim, să ne câștigăm onest, cinstit, salariul. Pâinea

„Am avut un caz de covid în teatru, am întrat în izolare, am așteptat (degeaba) ancheta DSP, am amânat o premieră…
Am încercat să-mi păstrez calmul, am căutat să-l înțeleg pe fiecare. Și fiecare are sensibilitatea sa, concepțiile, crezul său.
Am căutat soluții ca să lucrez, să muncim, să ne câștigăm onest, cinstit, salariul. Pâinea. Dar dubla măsură… vezi?!? Când te declari public un vajnic apărător al principiilor… Doar că în cazul galelor, festivalurilor, evenimentelor, fotografiilor de grup …mai știu eu ce, se evaporă ca prin minune orice principiu și precauție!!!”, mai scrie actriţa în postarea sa.
„Ei, hai și tu acuma, mi se spune, că suntem între noi. Fă și tu o excepție. Prea ești rigidă”.Excepția, numai de data asta, și este pentru o cauză nobilă… au devenit regulă generală. Și iată unde suntem. Testele au fost dureroase. Dar și glumitele „nevinovate” pe tema asta m-au durut în egală măsură. Și totul degeaba, a concluzionat actriţa în mesajul său.
P.S. Pentru a nu se înțelege greșit: „negativ”, a scris Maia Morgenstern pe social media.