Unii lideri de filiale spun că l-ar vrea pe Blaga şef la PDL

Unii lideri de filiale spun că l-ar vrea pe Blaga şef la PDL

Deşi încă nu s-a stabilit dacă vor avea loc sau nu alegeri în PDL, o serie de lideri de filiale declară deja că ei l-ar vota pe Vasile Blaga preşedinte al PDL. Numele acestuia este singurul vehiculat public, deşi nu toate grupările din partid îl susţin.

"Eu o să-l susţin, aşa cum l-am susţinut tot timpul, pe Vasile Blaga, în momentul în care îşi va depune candidatura. Şi cred că-şi va depune candidatura. Din toate discuţiile pe care le-am avut, cred că-şi va depune candidatura", a declarat preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, conform Agerpres.

Tot pentru Blaga s-a pronunţat şi şeful PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, care a reamintit că, la Convenţia din 2011, când a fost ales preşedintele partidului, el tot cu Blaga a votat. Liderul deputaţilor PDL şi şeful PDL Galaţi, Mircea Toader, a spus, la rândul său, că îl va susţine pe Blaga.

"Pe cine văd la conducerea partidului? Pe Vasile Blaga! Nu sunt eu unul din cei 35 de semnatari ai moţiunii Blaga? Pe el îl voi susţine pentru preşedinţia partidului", a declarat şi liderul PDL Constanţa, Gigi Chiru, pentru mediafax.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat şi el că Blaga este cel mai îndreptăţit să preia conducerea partidului, penru că este "un lider născut, şi nu făcut". Conducerea PDL, în frunte cu Emil Boc, a demisionat ieri, ca urmare a rezultatului obţinut în alegerile locale. Colegiul Director al PDL se va reuni duminică pentru a decide cine şi în ce formulă va conduce partidul. CITIŢI ŞI:

  • VEZI ce sfat le-a dat Traian Băsescu pedeliştilor
  • Blaga: "Eu nu am spus că nu voi candida, nici că voi candida"
  • PDL iese din epoca Boc. Momentul-cheie: 10 minute la telefon cu Traian Băsescu