Evenimentul ZileiActualitateMai multe platforme online, printre care și Amazon, au picat. Fanii Tinder sunt devastați!

Mai multe platforme online, printre care și Amazon, au picat. Fanii Tinder sunt devastați!

Mai multe platforme online, printre care și Amazon, au picat. Fanii Tinder sunt devastați!
Platforma Amazon a căzut în întreaga lume, frustrând mii de utilizatori care încearcă să achiziționeze cadouri de Crăciun. Inclusiv Amazon Music și Amazon Web Services, care oferă o serie de servicii pentru aplicațiile online, au început să raporteze probleme încă din primele ore ale zilei de marți, 7 decembrie.

Platforma Amazon a căzut. Probleme tehnice încă de la primele ore

Site-ul Amazon nu mai funcționează. Problema a fost raportată de majoritatea utilizatorilor. Unii au semnalat probleme cu aplicația, în timp ce alții nu pot să-și verifice coșurile de cumpărături. De asemenea, Amazon Music, pentru care utilizatorii plătesc 16 dolari pe lună, și Amazon Web Services au prezentat probleme tehnice încă de la ora 10.40.

Defecțiunea survine cu doar 18 zile înainte de Crăciun. Mulți oameni cumpără în prezent cadouri, motiv pentru care s-au declarat frustrați de situația platformei. „Amazon este în pană. Războiul Crăciunului a început”, a scris un internaut pe platforma Twitter.

DownDetector arată că platforma Amazon a avut, în total, 9.000 astfel de incidente raportate de utilizatorii online și urmărește, în același timp, întreruperile prezentate de aceasta prin colectarea rapoartelor de stare din mai multe surse, inclusiv erorile trimise de utilizatori pe platforma sa.

Utilizatorii Tinder, devastați. „Mesajele încă se încarcă”

Se spune că și persoanele care folosesc aplicațiile Ring, Disney+ și chiar Tinder se confruntă cu probleme din acest punct de vedere. În prezent, nu se cunosc exact cauzele care au condus la acest fenomen sau amploarea defecțiunilor tehnice.

„Nu pot asculta Amazon Music. Soneria mea Ring Doorbell nu funcționează. Nu pot să-mi controlez luminile cu Alexa. Partea bună este că voi cheltui mult mai puțin de Crăciun”, a scris un internaut.

„Amazon nu funcționează, e o pacoste…”, a mai precizat altul.

Un utilizator al aplicației de dating Tinder a spus: „Deci, Tinder nu funcționează? Mesajele mele încă se încarcă”.

Reprezentanții companiei Amazon au fost solicitați de jurnaliștii The Sun să comenteze situația în cauză, însă până la momentul redactării acestui articol nu au făcut publică nicio poziție. Potrivit primelor informații, și Prime Video ar fi picat sau cel puțin ar prezenta probleme tehnice. Mii de utilizatori Prime Video și a site-ului său omonim de comerț electronic au raportat că se confruntă cu probleme din acest punct de vedere.


Accesează: