Luna plină, sub semnul Lupului. Cum ne afectează, în funcție de zodie, acest fenomen

Luna plină, sub semnul Lupului. Cum ne afectează, în funcție de zodie, acest fenomen Luna plină. Sursa foto: Pixabay

Luna plină din 25 ianuarie va avea punctul culminant în zodia Leului și coincide cu Luna Lupului din vechiul calendar al amerindienilor. Astrologii spun că vor fi  schimbări mari, în funcție de zodia fiecăruia.

Luna plină din 25 ianuarie va fi sub semnul Lupului. Punctul culminant o să fie în zodia Leului, fiind printre cei mai afectați nativi. Vor fi schimbări mari pe toate planurile pentru aproape toate semnele zodiacale. Luna plină sub semnul Lupului din ianuarie a fost numită aşa deoarece haitele urlă la Lună în această perioadă a anului.

Luna plină, sub semnul Lupului. Cum ne afectează acest fenomen

Luna Plină, care va fi pe data de 25 ianuarie, aduce pentru toți nativii schimbări în viața personală. Va fi o zi plină de energie, este timpul perfect de a face schimbări mari. Fiind prima Lună plină a acestui an șo cea mai generoase pentru toţi nativii.

Leul va întâlni Vărsătorul în această zi. Se va observa o influență de bun augur între  aceste două zodii. Zodia Leu este în prim-plan în această zi. Luna plină îi poate ajuta pe acești nativi într-o situație dificilă ori în relație, ori la locul de muncă. De altfel, leii vor culege roadele muncii lor și vor avea primele rezultate spre succes. Se mândresc cu tot ce au realizat până acum și foarte bine fac.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lupii, Lup, Urlând, Luna, Stele, Noapte

Luna plină din 25 ianuarie va fi sub semnul Lupului. Sursa foto: Pixabay.

Care este semnificația „Lunii lupului”

Lupii urlă în această perioadă a anului, de unde și numele tradițional pentru luna ianuarie. Este începutul sezonului de împerechere a lupilor și asta vine cu mai multe comportamente sociale, cum ar fi călătoriile în „haită”. Urlatul înseamnă comunicarea de la distanță, potrivit Federației Naționale a Faunei Sălbatice.

Numele tradiționale date de amerindieni pentru această lună, includ: Luna centrală (o referire la mijlocul iernii), Luna rece, Luna înghețată și Luna severă.

Energia lunii pline te poate face nervos. Potrivit analizei astrologului Annie Botticelli, vă puteți aștepta la o amplificare a acestor efecte în jurul lunii pline din ianuarie datorită poziției sale în Leu, care este asociată cu drama, împreună cu alți factori astrologici care vor spori emoțiile și vor scoate conflictul la lumină. S-ar putea să simți și efectele încă de pe data de 17 ianuarie până la 1 februarie.

Lup, Lupii, Câine, Lupin, Canin, Canis

Semnul Lupului. Sursa foto: Pixabay.

Cum sunt afectate zodiile sub semnul Leului

Berbec: Acești nativi trebuie să dea frâu liber imaginației și să facă ceea ce simt. Să nu-și mai ascundă sentimentele față de cei dragi și să le spună tot ce simt. Este timpul să fie dinamici, activi și să se implice mai mult la locul de muncă.

Taur: Acești nativi au parte de multă iubire, confort și răsfăț. Vor simți nevoia să facă anumite schimbări prin casă și nu vor sta pe gânduri atunci când vine vorba de cumpărături. Totuși, trebuie să fie chibzuiți cu banii!

Gemeni: Își vor face simțită prezența la locul de muncă și își vor pune în plan toate ideile. Totul le va merge ca pe roate, când nici nu se așteptau.

Rac: Au noroc mare la bani, fiind o perioadă bună din punct de vedere financiar. Vor avea șansa să pună bani deoparte și să strângă o sumă frumoasă pentru vremuri grele.

Luna, Lup, Lună Plină, Urla, Mistic

Luna plină din 25 ianuarie va fi sub semnul Lupului. Sursa foto: Pixabay.

Luna plină, mai benefică ca niciodată pentru anumite zodii

Această lună plină va fi un avantaj pentru semnele de foc, în special pentru Leu. Vor urma zile tensionate și tulburi pentru acest nativ. Se anunță schimbări mari, iar totul parcă ia o altă întorsătură în viața lui. Este o perioadă în care trebuie să-și apere drepturile.

Fecioară: Au nevoie neapărat să-și schimbe programul de muncă și să ia o pauză de la toate activitățile. Trebuie să se bucure de o pauză, așa că cel mai bine este o escapadă în afara orașului.

Balanță: Acești nativi vor organiza un eveniment social și vor fi în centrul atenției. Vor învăța să strălucească și să iasă din zona de confort.

Scorpion: Vor avea mare noroc la bani și se anunță schimbări la locul de muncă. Este bine să-ți ceri drepturile și vei vedea că totul se rezolvă. Se anunță o mărire de salariu în cazul tău.

Lup, Urla, Luna, Infricosator, Ireal

Luna plină din 25 ianuarie va fi sub semnul Lupului. Sursa foto: Pixabay.

Săgetător: Vor fi mai chibzuiți și vor știi cum să-și cheltuie economiile. Vor pleca curând într-o vacanță pe care o așteptau de multă vreme.

Capricorn: Au parte de clipe tensionate în căsnicie și vor urma discuții aprinse. Cel mai bine este să vă rezolvați problemele între voi.

Vărsător: Acești nativi vor fi și ei afectați direct de Luna Plină. Revin în prim-plan discuțiile despre căsătorie și planuri de viitor.

Pești: Vor avea parte de mult succes legat de un proiect personal pe care l-au început în urmă cu ceva vreme.