Lună Plină în Vărsător, pe 1 august. Ce schimbări vor avea loc

Lună Plină în Vărsător, pe 1 august. Ce schimbări vor avea loc Sursa foto: Arhiva EVZ

Super Luna Plină în Vărsător va avea loc pe 1 august 2023. Aceasta deține o vibrație vindecătoare, iar nativii zodiei Vărsător vor putea face multe schimbări în viața lor.

Luna Plină din Vărsător ajunge în vârful lunii pe 1 august 2023. O altă Lună Plină, în semnul Peștilor, va avea loc pe pe 30 august. O superlună apare mai mare pe cer decât o Lună plină obișnuită, cu până la 8%. În plus, e cu 16% mai luminoasă decât o Lună plină obișnuită. Luna plină a Sturionului din 2023 e un astfel de fenomen. Ambele luni pline vor schimba viața anumitor zodii.

Luna Plină în Vărsător de pe 1 august este punctul perfect de intrare în această călătorie de creare a spațiului. Ea ne va ghida spre blândețe și dragoste. În următoarea perioade, oamenii vor putea scăpa de suferințe.

Este probabil să simțim vibrații puternice de vindecare sub această Lună Plină, mai ales când vine vorba de problemele inimii. Această energie de vindecare a inimii va fi amplificată și mai mult pe măsură ce Venus, planeta iubirii, va fi intra în călătoria ei retrogradă. În perioada următoarea, unele zodii se pot confrunta cu emoții dureroase, frângeri de inimă, durere și dezamăgiri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lună plină în august 2023

Un faimos astrolog a explicat de ce luna plină din august va veni cu schimbări majore pentru anumite zodii.

„Vorbim despre Luna Plină ce se produce pe 1 august. Este un eveniment astral ce se produce o dată pe an. Luna este în Vărsător, Soarele este în Leu și avem parte de multă bucurie. O bucurie pe care trebuie să o descoperim, bucuria vieții, de a face lucrurile cu tot sufletul și puterea noastră. Nu orice merită tot sufletul și puterea noastră. Nu tot ce putem face este și potrivit pentru noi. Pentru că Luna Plină vine cu foarte multe momente de inspirație, atunci putem descoperi care sunt acele lucruri, relații sau acțiuni care merită, din plin, energia noastră sub toate formele. Efectul de Lună Plină se menține până pe 3 august. Și este o Lună plină de daruri” – a spus Camelia Pătrășcanu.