Lucian Bode: Guvernarea liberală aduce proiecte și porneste motoarele economiei

Lucian Bode: Guvernarea liberală aduce proiecte și porneste motoarele economiei Lucian Bode, alături de liberali la Slobozia. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Lucian Bode şi-a exprimat optimismul că PSD nu este de neînvins în Ialomiţa. Liderul PNL s-a aflat în Slobozia pentru lansarea candidaților liberali la alegerile locale.

Lucian Bode: A fi liberal este sinonim cu dezvoltarea

Lucian Bode și-a susținut colegii din Slobozia în procesul de lansare a candidaturilor la alegeri:

„Filialele PNL Ialomița au repurtat victorii importante în anul 2020 prin câștigarea Primăriei Slobozia cu Dragoș. A venit timpul să vă bateți pentru CJ Ialomița și să vă propuneți să deveniți principala forță politică din Ialomița. Puteți trece examenul din 9 iunie cu notă mare. Acest lucru este posibil pentru că PSD nu este de neînvins în Ialomița. Ați dovedit cu domnul Soare, cu doamna Barcari, la toate acestea se adaugă rezultatele obținute de către administrația liberală.

Aveți un fundament solid pe care puteți sa construiți. Vă rog să jucați puternic cartea electorală a acestui an pentru a obține victoriile pe care le așteptăm cu toții. Oamenii au văzut diferența dintre administrațiile liberale și cele conduse de alții. Proiectele au fost deblocate după 4 ani de administrație liberală, după o administrație nepăsătoare iată ca orașul arată din ce în ce mai bine. Este nevoie de continuitate la Slobozia, este nevoie de cel puțin două mandate pentru a putea duce la bun sfarsit proiectele”, a spus Lucian Bode.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lucian Bode

„Soarta județului depinde de conducerea liberală”

Liderul PNL consideră că doar un președinte liberal la CJ poate schimba județul în bine:

„Schimbarea de la Slobozia trebuie produsă în tot județul și doar un președinte liberal la CJ poate face asta. Soarta acestui județ trebuie întoarsă pe calea dezvoltării. După administrarea de dinainte liberalii au un culoar foarte bun pentru a produce schimbarea. Epoca marilor proiecte subsumate celor de partid se poate poate termina. Este inadmisibil să conduci atâta timp un județ și județul să fie tot în coada clasamentelor. Doar o echipă liberală poate schimba soarta acestei prăbușiri.

Este nevoie de voi toți. A fi liberal este sinonim cu dezvoltarea. Guvernarea liberală aduce proiecte și porneste motoarele economiei. Vina apartine unor adminsitrații care nu sunt preocupate de a dezvolta comunitățile. Abordarea integrată este singura cale pentru succes. Avem bani europeni pentru acest lucru. În administrațiile liberale s-a făcut infinit mai mult decat în toate administrațiile de până acum. Adminsitrația liberala și-a propus să investească bani pentru comunitate”, a mai spus liderul PNL.

Lucian Bode

Lucian Bode aruncă vina pe PSD pentru problemele județului

Lucian Bode este convins că PNL va da președintele României în persoana domnului Nicolae Ciucă. Acesta a lăudat și depunerea listelor în peste 95% din UAT-urile din România:

„În 2021 s-a rupt o guvernare de dreapta pentru că cei care erau partenerii noștri de atunci au refuzat sa avizeze proiectul Anghel Saligny, spunând că acest proiect era pentru primarii noștri.  Acest proiect s-a dovedit a fi cel mai important în dezvoltarea comunităților. Mă bucur că, cu riscul ruperii acelei alianțe, programul merge înainte. Șansele sunt egale pentru toți. Dar viziunea, determinarea și priceperea lipsesc celor care au administrat județul. Este jenant ca dupa atâția ani de administrație PSD să nu renovezi Spitalul, la fel de prost se stă la capitolul de abandon școlar. Sunt doar mici cosmetizari, trebuie o abordare coerentă pentru a impune dezvoltarea.

Un tandem la primărie și CJ, ambele liberale, va propulsa județul Ialomița în rândul județelor cu administrație performantă. PNL a construit comunități puternice, acolo unde administrează comunități crește nivelul de trai și viața oamenilor se îmbunătățește. Avem nevoie de fiecare vot. PNL este principalul partid din România și are cei mai buni oameni pentru a face administrație. Ați reușit un scor bun, dar trebuie depășit pentru că avem de partea dumneavoastră realizarile domnului Soare.

Nu vă uitați că unii au ales să plece, loialitatea în politica este legată de principii, credința, obiective comune. Cea mai bună revanșa va fi la vot la alegerile din 9 iunie. Strângeți rândurile, chemați oamenii și cu siguranța vom câștiga. Este de datoria noastră să câștigăm aceste alegeri pentru România”, a mai declarat Lucian Bode.