Lovitură PUTERNICĂ pentru un milionar CELEBRU. Va fi EXECUTAT silit de fosta soție. Este VORBA de o SUMĂ IMENSĂ de bani

Lovitură PUTERNICĂ pentru un milionar CELEBRU. Va fi EXECUTAT silit de fosta soție. Este VORBA de o SUMĂ IMENSĂ de bani

La patru ani de la divorț, Elena Daniela, fosta soție a lui Romeo Dunca îl poate executa silit pe milionar. Magistrații Tribunalului Timiș au luat decizia în cursul zilei de joi.

Contestația a fost acceptată, iar bănățeanul care a făcut avere din transportul cu TIR-urile este bun de plată, scrie Cancan.ro. Elena Daniela și Romeo Dunca s-au separat, dar neînțelegerile dintre ei nu a luat sfârșit. 

Apoi au început să se întânească din ce în ce mai des în fața magistraților. „Războiul” dintre ei s-a purtat, de asemenea, şi în presa locală. Omul de afaceri i-a deschis, la începutul anului, un nou proces fostei sale soții, cu care are patru copii.

Cum au început ostilitățile

Ne puteți urmări și pe Google News

Judecătorii i-au încredinţat cei patru copii Elenei Dunca, cu obligarea tatălui la plata unei pensii de întreţinere de 2.200 de lei. „Eu nu am cum să nu fiu de acord cu această sumă, în condiţiile în care, înainte de divorţ, la partajul amiabil, i-am propus fostei soţii o sumă lunară de 2.500 de euro! Instanţa i-a dat mult mai puţin, după ce, în sală, judecătoarea a întrebat-o de două ori dacă este de acord cu suma propusă de mine.

Din păcate, în locul fostei mele soţii au răspuns avocaţii, care au refuzat ferm oferta. Aşadar, au ales cea mai proastă variantă! Acuma, deoarece avocaţii din Arad – a şasea echipă angajată în acest proces de divorţ – i-au făcut un mare deserviciu, ar trebui să fie responsabili şi să plătească ei diferenţa până la 2.500 de euro!”, spunea afaceristul Romeo Dunca.