Atunci când s-a mutat în SUA, Monica Gabor și-a dizolvat mai multe firme pe care le avea în Capitală, prin intermediul căreia își desfășura activitățile din televiziune. În urmă cu patru ani,, firma SC Monica Gabor SRL intrase şi ea în lichidare, având la acel moment o datorie la bugetul de stat de 7329 de lei.

VESTE-ȘOC despre Andreea Marin. Decizie IMPORTANTĂ luată de vedetă: „Un nou membru al familiei…” – Galerie Foto

Un grup de câţiva oameni de afaceri străini solicită în acest moment radierea firmei Monicăi, printr-un proces demarat luna trecută la Tribunalul Bucureşti! Pe lângă SC Monica Gabor Media SRL, în calitate de părat mai apare în cauza şi Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, următorul termen fiind fixat de instanţa pentru 24 octombrie, după ce pe 12 septembrie s-a amânat totul din lipsa de procedura.

Monica Gabor fost căsătorită și are o fiică cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, alături de care a apărut în emisiunea By Monica Columbeanu. Între timp ea și-a terminat studiile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. În anul 2011, cei doi au divorțat generând o aprigă dezbatere publică cu privire la situația taților post divorț și la dreptul copilului de a avea acces la ambii părinți. În decembrie 2011 a mărturisit public că a fost exploatată sexual de către Dinu Damaschin, tatăl ei vitreg.